Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-19-2009, 20:43   #7
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
ULUSALCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neden ÇEV Başkanının kızı Hrisatiyan olabilir bu son dferece normal bir şery. O dernekler islami tarikat ve cematlerden yardım alsdaydı ağzınızı açmazdınız değil mi? Çünki o zamn yEŞİL sERMAYEYE HİZMET EDİYOR OLURLARDI. Bu ülkede gizli ya da açık 4 milyona yakın HRISTIYAN - TÜRK var bunu biliyor muusn? Bunların içinde, öğretim görevlileride dahil. Elinize kavalı veren bu halk o kavalı almayıda bilşir sakın unutmayın.
Evet gayet normal..Biz din ırkçılığı yapmıyoruz.. Yardım etmekse niyetleri adam gibi yapsınlar.. Misyonerlik yaparak kimsenin dinine karışmasalar amenna.. Yaşasınlar adam gibi dinlerini.. Tebliğlerini dahi para karşılığında yapıyorlar yazık..Adilik..

Alıntı:
Asıl siz haddinizi bileceksiniz ! TSK tepenizde bekliyor. Atatürke terörist diyecek kadar küçüldüğünüzü görüyorum bu da sizlerin gerçek yüzü.

Atatürk'e terörrist dediğimizi kanıtlamazsanız adisiniz.. Buyurun kanıtlayın..
Yahu adamların kendi borazanlığını yapan gazeteleri ''1 numara'' diye resmen ona hakaretin alasını yapıyorlar.. Bunu paylaşmak,eleştirmek ,Atatürk'ü terörist yapmak oluyor.. Yuh..!!

Tsk kim..? Onların içinde bu ülkenin dört bir yanından gelip görev yapan Mehmetçiklermiz var.. Tsk Atatürk'ün avukatı mı..? O halde borazanlığınızı yapan gazeteyide bi zahmet dava ediversinler.. Atatürk'e ''1 numara'' diyorlar.. Tepemizde bekliyormuş.. Ay hiç güleceğimiz yoktu.. Bizde boynumuzu bükmüş,korkuyla bekliyoruz tepedekileri..(!) Bizim tepemiz ordu değil.. Millettir..!! Orduyuda hükümetide oluşturan MİLLETTİR..!!

Alıntı:
Sizi desteklemeyen sizer tarafg olmayan herkkez terörist değil mi? Çünkü sizin yalakalığınızı yapmıyorlar. Bizler ATATÜRKÜN ASKERLEWRİYİZX. BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK'ün BURSA NUTKU'nda dediği gibi ''taşla sopa ile ne gerekşiyorsa yaparız. Bu vatranı üçbeş tarikatçıya bırakmayuız. Bırakmayacağızda. Sizler ÇEV ve ÇYYDD gibi müstesna kuruluşlar yerine ATATÜRKe hakaret edip yeşil sermayeden nemalanan çanak yalayıcılartına bakın oldu mu? Ama çifte standart had safhada.
Önce konuşmayı öğrenin bence.. Atatürk boşuna yapmış inkılabı.. En kolay dili seçmiş ama hala beceremeyenler var.. Yazık.. Bunun içinde anıtkabire gidin.. Ayrıca bir özür dileyin bence.. Türkçeyi katledin diye getirmemişler..;)

Çifte standart demiş..
Ay ay ay ay..
Siz dini yaşamak isteyenlere,okullarında başörtülerini takmak isteyenlere ambargo koyarak standardın alasını yapıyorsunuz.. Burdada gelmiş özgürlükten,haksızlıktan,adaletten vs. mi dem vuruyorsunuz.?

Bu vatan üç beş laikçinin,mitingçinin eline kalmadı rahat olun..
Şerefsiz misyoner köpeklerinin elinede kalmadı..