04-19-2009, 20:48
|
|
|
Alıntı:
ULUSALCI Nickli Üyeden Alıntı
Neden ÇEV Başkanının kızı Hrisatiyan olabilir bu son dferece normal bir şery. O dernekler islami tarikat ve cematlerden yardım alsdaydı ağzınızı açmazdınız değil mi? Çünki o zamn yEŞİL sERMAYEYE HİZMET EDİYOR OLURLARDI. Bu ülkede gizli ya da açık 4 milyona yakın HRISTIYAN - TÜRK var bunu biliyor muusn? Bunların içinde, öğretim görevlileride dahil. Elinize kavalı veren bu halk o kavalı almayıda bilşir sakın unutmayın. Asıl siz haddinizi bileceksiniz ! TSK tepenizde bekliyor. Atatürke terörist diyecek kadar küçüldüğünüzü görüyorum bu da sizlerin gerçek yüzü. Sizi desteklemeyen sizer tarafg olmayan herkkez terörist değil mi? Çünkü sizin yalakalığınızı yapmıyorlar. Bizler ATATÜRKÜN ASKERLEWRİYİZX. BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK'ün BURSA NUTKU'nda dediği gibi ''taşla sopa ile ne gerekşiyorsa yaparız. Bu vatranı üçbeş tarikatçıya bırakmayuız. Bırakmayacağızda. Sizler ÇEV ve ÇYYDD gibi müstesna kuruluşlar yerine ATATÜRKe hakaret edip yeşil sermayeden nemalanan çanak yalayıcılartına bakın oldu mu? Ama çifte standart had safhada.
|
SEN CYDD VE CEV'İN NEYLE SUÇLANDIĞINI BİLİYORMUSUN...
|
|
|