Adalet Baknının elınde olan bazı kurumların adalet bakanlıgının baskısı ve denetımınde oldugunu sagır sultanbıle bılıyor. Tefon dınlemeler adalet bakanlıgının ıznı ıle olmaz. Ama oızel hayata mudahelew eden adalet bakanlıgı bu bır. Delil diye Ataturkun Nutuk kıtabı gosterılıyor boyle aptalca bır neden olabılır mı? Ama ısın basında AKePe ıktıdarı varsa olur. SIZLER BENIM SORULARIMA CEVAP VERIN bebek katılıne sayın ocalan dıyen kımdı askerlık yan gelıp yatma yerı degıldır dıyen kımdı babna bunların cevabını neden veremıyordsunuz? Sızın kuranınızda zaten bir yandan maide 52. ayette hrıustıyanlarla yahudılerı dost edınmeyın derken maide 82 de hrıstıyanlar sızın dostunuzdur dıyor. Bana kalkıp muslumancılık oynamayın ıslama ınanmayan bırıyım Allaha ınan bırıyım ve kuranı buır cogunuzdan cok daha ıyı bılırtım.Kardeslşık jhoosgoru dedıgınız ıslamıyette islamın lideri amcasına lanet etmıstır. Ayrıca bu ulkede mısyonerlık yasaldır. ıslamcıularda yurt dısında aynısını yapıyor. fethullahın yaptıklarını neden gormezden gelıyorsunuz. Fethullahın yesıl sermaye ıle actıgı okulları neden gormuyoırsunuz da bır dernewge bır hrıstıyan kurulusun yapotıgı yardımı tyazıyorsunuz?
|