Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-19-2009, 22:44   #39
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Alıntı:
K@RFeZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Vakit faşist bir gazetedir ve bizim imajımıza zarar vermektedir . Bu düşüncemden vazgeçmem . Çünkü vakit gazetesi gerçekten radikal ve uslubu bozuk

Bu habersitesi vakitin elinde resmi veya gayriresmi derinine inmeye gerek yok apaçık meydanda neyin ne oldugu

şu yenişafak gazetesine saldırışında buram buram faşistlik etnik milliyetçilik kokuyor.

istersen forumu kullanıp bazılarına koz vermeyelim . Özelden en ince ayrıntısına kadar ben tartışmaya varım

Faruk abi uslub dersi veriyorsun fakat biraz kendi uslubuna bakarsan olayı kişiselleştirdiğinin farkına varırsın

Hazımsızsan çık de 'bu gazete batıyor bana' diye, bizde anlayalım neyin ne olduğunu.

Çok ayıp .. sen bu konuşmaları kendine yakıştırıyorsan benim açımdan sorun yok.

Ayrıca samanyolu ve yenişafakta hiç bir zaman saylanın kişiseline hakaret yok . Ama habervaktimde (yani vakit gazetesinin organında )

Yaa gördünmü bak bak Allah nasılda örtü takdırdı

bizde sevindik deme evet sevindik içten içe

ama işte halk diyorki

ulan ne ş. sz bu vakit gazetesi bak düşene nasıl saldırıyor. Hemen oradan bir anti akpartili çıkıyor

işte bunlar böyleler. İnsana acıma duyguları yok

işte ne oldu vakit doğruyu savunacağım derken rezil etti batırdı her şeyi

Doğruyu bilmek her zaman yeterli değildir . Önemli olan doğruyu doğru şekilde anlatabilmektir..
lütfen üslubumuza encede dikkat edelim ben vakit okumuyorum ama gerçekleride görmezden gelemeyiz, samanyolu,yeni şafak ve vakit bunlar bizim gazete
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır