Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-19-2009, 23:52   #45
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Özgün İrade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biraz fazla abartmadın mı Körfez.. Vakit bir ekoldür, böyle bir ülkede mutlaka olması gerekir. Bak Faruk'un yaklaşımı en doğru olanı.. İçerik bakımından değil kalıp olarak, bakış olarak... Hiçbir grubumuzu, hiçbir değerimizi, hiçbir cemaatimizi, hiçbir camiamızı böyle kötüleyip, yok etmeye çalışmaya hakkımız yok. Hepsinde beğenmediğimiz yönler olabilir. Herkes kendi penceresinden Zaman şöyle, Yeni Şafak böyle, Vakit öyle diyebilir. Ama hepsi bizimdir, ortak paydamız birdir. Bu ortak paydayı yıkmak bize zarar verir başkasına değil.

Alıntı:
ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
lütfen üslubumuza encede dikkat edelim ben vakit okumuyorum ama gerçekleride görmezden gelemeyiz, samanyolu,yeni şafak ve vakit bunlar bizim gazete

Alıntı:
Alem_i Ervah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok ayıp uslubunuz hiç hoş değil muhterem o gazetede olmasa gerçekleri zor görür bu millet siz öteki gazetelerin yaptığı yalan yanlış haberleri görmüyorsunuz sanırım.. Vakit'i baştan sona savunuyorum şuanda en dürüst haber yapan zaman'la vakit bunun aksini iddia eden varmı acaba merak ediyorum o saylan denilen kadın atıp tutunca iyi vakit'in onu haber yapmasımı kötü acaba?

Bu uyarılar ve 'üslub rahatsızlıkları' bana hitaben değil size hitaben.

Uyarıdan anlamayanın mesajı silinir.
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır