04-20-2009, 04:37
|
|
|
Alıntı:
frescooo Nickli Üyeden Alıntı
Aklının ermediği konularda atıp tutmamana sevindim...Sokrates konusunda, türkiye cumhuriyeti kocaeli üniverstesi uluslararası ilişkiler bölümü siyasal düşünceler tarihi tersinde devlet yapılanmasını ilk tanımlayan insan olarak sokrates isimli filozof anlatılıyor ve islam için vatan için birşeyler yapmak istiyorsam ben onu da bilip diplomamı alabilmeliyim..Keşke herşey kahvehane de oturup Stv seyredip herşeyi güllük gülistanlık zannetmekten ibaret olsa!!!
|
evet benı takdir etmene bende sevindim,bak bıraz uslup yumuşak olunca güzel hoş muhabbetlere dönüşüyor,ve güzel muhabbetten MUHAMMET doğar,ama ardındanda yine çamur politikasına giriyorsun,sen milli gazete va tv 5 ten gözünü ayırmadığın için,onlarda her şeye kara gözlükle bakarlar ve sende istesende istemesende oaylara kara bakıyorsun..sen bence biraz geniş ve olumlu yanları görmeye bak,ya erbakan hapis yatsaydı,ya ak pati olmasada sp kapansaydı,ya hala din üzerinde baskılar olsaydı,ya necdet sezer cumhur başkanı baykalda başbakan olsaydı,ya guruzler,alemdarlar,yektalar,vural savaşlar,nusretler,demireller,din düşmanı mesutlar olsaydı..demi.şükretmek ve hamd etmek lazım bence,ve daha ıyı ınsanların yetişmesi içinde gayret gerekmektedir,ancak bunu karşı fıkırdekine hakaret ederek,rencide edrek yapmamalıyız.çünki kucaklayıcı olmalıyız,kımse kımseden üstün değildir,üstünlük ancak takva iledir,kımın takva sahıbı olduğunuda ancak allah bılır.stv den sonrada fethullah hocayı küçümseyeceksin ama allahım her şeyin güzelini bilir,
görelim mevla neyler,neylerse güzel eyler.
|
|
|