Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-20-2009, 10:13   #15
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
ULUSALCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Lafları nasıl anlıyorsunuz? İdrak kabiliyetiniz bu denli zayıf mı? Ben aynı reklam filmi COLA - TURKA (malum ÜLKER markası, kime ve neye hizmet ettiği belli) için yapılsaydı sesinizi çıkartmazdınız demek istedim ama siz işinize geldiği gibi algıladığınızdan saçmalayıp duruyoırsunuz. Ben halen daha gayette hoş bir rekalm filmi olduğunu söylüyorum. COLA - TURKA'nın ilk çıktığı zamnlarda yapılan amerikanvari reklamlarını unutuyorsunuz heralde. Amerikadan üç kuruşluk bir oyuncu getirtip oynattığını.

Nickine uygun tavırlar sergilemiyorsunuz biz burda cola'nın insan vücuduna verdiği zarardan bahsetmiyor bizzat bu markanın sahiplerinin paraları kimlere verdikleri ve verdikleri kişilerin bu parayı nerde, nasıl kullandıklarından bahsediyoruz. Asıl sizin idrak kabiliyetiniz çok ama çok zayıf, siz sürekli karalama içerisinde olduğunuzdan olayları mantıklı düşünemiyorsunuz onun içinde böyle saçma ve hakaret dolu yorumlar yapıyorsunuz. Ama konuştuğumuz konu hakkında birazcık bilgi sahibi olmayı deneseniz veya anlamaya çalışsanız eminim yorumlarınız daha farklı olacaktır. Biz reklamın güzelliği hakkında herhangi bir şey söylemedik ancak reklamı şu kısmını eleştiriyoruz ''Cola iç mutlu ol '' asıl hedef aldığımız kısım burasıdır. Cola içerek mutlu olmak çok saçma ve aptalca asıl bu paraların nereye aktığını bilipte içenler mutluluk yerine vicdan azabı çekiyordur mutlaka. Ama siz her ne koşulda olursa olsun kendi ülkenizdeki insanları yahudileri koruma pahasına karalıyorsunuz ki buda sizin geldiğiniz kötü noktayı gösteriyor. Bazen size ve sizin gibilere kızmaktan ziyade acıyorum...