Alıntı:
Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı
Artık yorumlarınıza pek şaşırmıyorum keza nasıl birisi olduğunuzu az çok çözmüş durumdayım...
Atalarımız ''Zorla güzellik olmaz'' diye çok güzel bir söz söylemiş.
Senin eğitim sistemin ne kadar iyi olursa olsun çocuğun içinde yoksa ona hiç bir şey vermezsin istersen dünyanın en iyi eğitimcilerini getir hiç fark etmez.
Siz hiç düşünmeden, hiç yorum yapmadan, size emir edilen şeyi yapıyorsunuz söyleyin bana bir robottan farkınız nedir. Size devleti her yerde ve her koşulda karala emri verilmiş sizde ithaat ediyosunuz işte...
Sayın Başbakanımızın bir lafı vardı:
Allah bunlara göz vermiş görmezler,
Allah bunlara kulak vermiş duymazlar,
Allah bunlara ağız vermiş gerçekleri söylemezler.
Ne kadar doğru ve yerinde bir tespit yapmış...
|
Seçmeler ve saçmalardan örnekler. Size muhalifim ve AKP'nin yaptıklarını eleştirmem ''robotlaşmak'' ise, sizin yaptığınızda ''biat kültürü'' başka hiçbir şey değil. Gerçekleri söylemem canınızı bu kadar mı sıkıyor. Bir laf vardır. ''balık baştan kokar'' diye. Bu söylemleri olan bir MEB Bakanı'nın söylemesi ciddi anlamda üzüntü verici bir durumdur. Böyle bir eğitim sisteminin başındaki adam böyle olunca bu eğitim sisteminin çarkları içindeki çocuklarda bu şekilde olur. Yakında BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK'ü de tanımaz hale gelirierse hiç mi hiç şaşırmayacağım ve sizin kayıtsız şartsız biat etmeniz ve başbakan'ın her yaptığına doğru diyen, körü kürüne itat edenlere ne demeli? Ben eleştiriyorum diye robot oluyorsam eğer sizlerde biat kültürünbün birer parçasısınız.