Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-20-2009, 18:05   #4
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ŞAMİL TAYYAR'IN OPERASYON ERGENEKON KİTABI İLK ÇIKTIĞINDAN ALMIŞTIM...OZAMAN ÇOK İLGİLENMİYORDUM MERAK ETTİM KİTABIN ARKASINI OKUDUM VE İLGİMİ ÇEKTİ...VE SONRA ERGENEKONU BÜTÜN AYRINTILARIYLA ANLATAN BİR KAİTAPLA KARŞILAŞTIM ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜNÜN AMACINI VE YAPILANMASINI BEN O KİTAP SAYASİNDEN ANLADIM...DAHA BİRİNCİ İDDİANAME ÇIKMADAN KİTABINDAN BÜYÜK İDDİALARA YER VERMİŞTİ...O GÜN DANIŞTAY DAVASININ ERGENEKONA BAĞLANACAĞINI,BAĞLANMASI GEREKTİĞİNİ YAZMIŞTI..ERGENEKON DİYİNCE BENİM TEK TANIDIĞIM ADAM BU ADAMDIR..GERÇEK TEN BAŞARILI VE GERÇEK BİR GAZETECİDİR ÇALIŞMALARININ DEVAMINI DİLİYORUM..

BU BİRAZ REKLAM GİBİ OLDU AMA ONA OLAN TEŞEKKÜRLERİMİ BU ŞEKİLDE DİLE GETİRDİM..BU ARADA SİTEMDE EDİYORUM ÖNCEDEN ATTIĞIM MAİLLERE HEMEN CEVAP YAZARDI ŞİMDİ ÇOK MEŞGUL....

ERGENEKONU ANLAMAYA ÇALIŞAN HERKESİN ŞAMİL TAYYAR'IN OPERASYON ERGENEKON VE GÖLGE İKTİDAR KİTAPLARINI OKUMALI....
Operasyon Ergenekon'u ben de okudum. Evet evet aynen öyle, Danıştay saldırısının neden Ergenkon'a bağlanmaısnı gerektiğini çarpıcı biçimde anlatıyor, ortaya çok net bağlantılar koyuyuyor. Onun dışında katil Alparslan Arslan'ın, Veli Küçük'le beraber fotoğrafı da var.

Ben de maille soru sormuştum, bu Şaban Dişi olayıyla ilgili bana da dönmüştü ama şimdi gerçekten çok yoğun, maillerle uğraşamıyor.

Kendisine de söyledim o bir gazetecilik efsanesi...

Bu arada çok ilginç arşivleri kurcalarken Şamil Tayyar'ın bir haberini gördüm, 2002 senesi Sabah Gazetesi muhabiri :-)
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla