04-20-2009, 18:12
|
|
|
Alıntı:
ULUSALCI Nickli Üyeden Alıntı
Delil diye Ataturkun Nutuk kıtabı gosterılıyor boyle aptalca bır neden olabılır mı? Ama ısın basında AKePe ıktıdarı varsa olur.
Sızın kuranınızda zaten bir yandan maide 52. ayette hrıustıyanlarla yahudılerı dost edınmeyın derken maide 82 de hrıstıyanlar sızın dostunuzdur dıyor. Bana kalkıp muslumancılık oynamayın
Kardeslşık jhoosgoru dedıgınız ıslamıyette islamın lideri amcasına lanet etmıstır.
Bu ülkede iseniz türban takamazssınız kamusal alanda o kadar basit. Bu ülkede BÜYÜK ONDERIN kanuınları var ve değiştirilermez hadı degıstırmeye kalkın nerdeyse kapanıuyordunuz yemıyor degıstırmeye yemez de yemeyecek.
Kamusal alanda türban olmayacak bunu kafanıza sokun oncelıkle. Sızın gıb islamcı terorıstlerın hamas yalakjalarının elıne de kalmaz merak etmeyın. O kadar humeynı haranı ısenız humeynının ulkesıne gıdeceksıknız bıurada ATATURKCY-ULERE dıl uzatma
Elinize kavalı veren bu halk o kavalı almayıda bilşir sakın unutmayın.Asıl siz haddinizi bileceksiniz ! TSK tepenizde bekliyor. Atatürke terörist diyecek kadar küçüldüğünüzü görüyorum bu da sizlerin gerçek yüzü. Sizi desteklemeyen sizer tarafg olmayan herkkez terörist değil mi? Çünkü sizin yalakalığınızı yapmıyorlar. Bizler ATATÜRKÜN ASKERLEWRİYİZX. BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK'ün BURSA NUTKU'nda dediği gibi ''taşla sopa ile ne gerekşiyorsa yaparız. Bu vatranı üçbeş tarikatçıya bırakmayuız. Bırakmayacağızda. Sizler ÇEV ve ÇYYDD gibi müstesna kuruluşlar yerine ATATÜRKe hakaret edip yeşil sermayeden nemalanan çanak yalayıcılartına bakın oldu mu? Ama çifte standart had safhada.
|
Hiç hakaret etmiyor..(!)
Çok efendi..(!)
Gayet saygın ve kibar yorumları var..(!)
Böyle cahil,dinlemeden papağan gibi sürekli aynı yerleri tekrar edip,üstüne bizlere teröristler,hamas yalakaları,fetullah yalakaları,çanak yalayıcıları gibi ADİCE yorumlar yapan, dinimize ve Efendimize resmen iftira eden(PEYGAMBERİMİZ AMCASINA ASLA LANET ETMEMİŞTİR..!!) Bir edepsizin bu saygısız üslubunu takdir etmenize şaşırdım..!!
Foruma girer girmez ilk atladığı,ayı gibi direk saldırma yaptığı konu bu.. Üstelik hakaret içeren mesajlarının ikiside yetkililer tarafından silinmiş..
Yorumlarına verdiğimiz sert cevaplarımız ve mesajlarını silmememiz nedeniyle üslubunu yavaş yavaş yumuşatmaya başladı,sonrasında baktı ki başedemiyor gitti..
Çok efendi ve gayet edepliymiş hakikaten.. (!)
|
|
|