Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı
Bölgenizde ki olayın muhtevasını bilmediğim için ihtiva yapmam yanlış düşer.Lakin sizinle genel bir kanaatimi paylaşmakta fayda görüyorum.Öncelikle AK Partinin kimsenin tapulu malı olmadığını bilmelisiniz..!AK Parti;AK Partiye gönül vermiş herkesin Partisidir..!Bu nedenle teşkilatlarda yanlış insanlar olabilir,buda insanın hatasız olmayacağı ve hataları ile imtihan olacağının göstergesidir.AK Parti teşkilatlarında belli bir makamdan sonra kralcı geçinenlerin ıslahını Rabbimizden isteyelim;davamızın bütününe yayarak yani bu kişisel sorunları bütün partiye mal ederek dillendirmek son derece yanlış bir tutum.Bugün o makamlarda şikayetçi olduklarınız vardır;ama yarın siz olabilirsiniz..!Herşey gelip geçicidir Baki kalan tek bir şey oda gönül bağlarınızın kuvetli olmasıdır.Esen kalın..
|
çok güzel bahsetmişsiniz ve bende bu son seçimle alakalı bi kaç bir şey demek istiyorum ..
öncelikle ak parti türkiyenin tek partisi ve büyük bi çoğunluğun temslcisi .. yaşımdan da olabilir bu kadar yüksek oranla da gelen olmadı sanırım ..
Bu seçimden sonra acabalar türemeye başladı kafamda .. bunlar :
Acaba ak parti artık düşüştemi , inişemi geçti gibi sorular uyanmaya başladı kafamda ki bunlarda aslında bir tek bende değil bi çok kişide oluşan şeylerdi..
bi çok yerden kötü örnek ler söyleniyo ak parti ile ilgili tabiki bu kadar buyuk bi çogunluk içersinde çürük elmalar olucaktır normaldir elbette , fakattttt
bu çürük elmaalr ayıklanmaz ise bu diğerlerinide çürütücektir .. kendi içersindeki denetimi iyi sağlamalı diye düşünüyorum bence ilk öncelikli olarak parti içerisne bunu sağlamalı...