Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-22-2009, 15:38   #3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Bakan Günay'ın AK Parti'den ayrılması sözkonusu olamaz.

Bu açıklamaların ilk vaktinde burada herkes eleştiri yağmuruna tuttuğunda bi yorum yapmıştım.
Özgün'de yapmış ve onu da alıntılamıştım onları tekrar alayım buraya;

Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar ben ne bu yorumda ne de Köksal Toptan'ın açıklamasında bi kusur görmedim.

Gayet normal. Yargı sürecinde olan bir davaya en siyasi yaklaşım tarzından biri olarak gördüm.

Alıntı:
Özgün İrade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O kadar abartılacak birşey yok. Şu andaki durumdan bahsetti. Nitekim Türkan Saylan'ın evinin aranması ters tepki yaptı. Yoğun biçimde mağdur kamuoyu oluştu. ÇYDD'ye bağışlar katlandı. Daha iyi düşünmek lazım. Daha incele eleyip sık dokumak lazım. ANa Haberlere bakıyorum. ÇYDD ile ilgili işte budur denebilecek isnatlar, deliller bir türlü ortaya çıkamıyor. Sadece Samanyolu tek yanlı yayın yapıp duruyor. Ortaya güçlü deliller çıkabilmeliydi bu zamana kadar. Ortaya çıkan şeyler tutarsız, yoruma dayalı, soyut veriler, net değil.

Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynen öyle. Bu son olanlara başka bir açıdan bakarsak partimize gerçekten 'zarar' verir nitelikte.
Hangi parti ister böylesine bir şeyi?

Kültür Bakanımız da bunun tezahürü olarak açıklama yapmıştır. Bu açıklamalar da Ergenekonun AK Parti'nin isteği şeklinde gelişen bi soruşturma olmadığının kanıtıdır.
AK Parti "RÖVANŞ ALIYOR" diyenlere de adeta 'kapak' niteliğindedir...

SONRA BİRİ ŞUNU DEMİŞTİ;

Alıntı:
AK-Arkadaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiç kızmaya hakkımız yok sebebi
ertuğrul günay aynı görüş ve felsefeye sahip
aslında bizim kendimize kızmamız gerek bu adamı partimize davet ettiğimizden dolayı
maalesef başbakanımızın en büyük yanlışlarından ikisidir bu
diğeride Reha Çamuroğlu
bu iki isim Ak Partiye yakışmıyor
CEVAP:

Alıntı:
Özgün İrade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ertuğrul Günay ve Reha Çamuroğlu AK Parti için çok isabetli isimlerdir. Siz kendi misyonunuzu AK Parti'ye yüklemeye çalışmayın. AK Parti bir zümre partisi değil Türkiye partisidir. Gerçek solcu ve samimi laik kesimin temsilcisidir Ertuğrul Günay... Samimi Alevi kesimin de temsilcisi Reha Çamuroğlu'dur. Alevilerin sorunlarını en iyi bir Alevi aydını bilebilir. Samimi laik ve solcuların meselelerini de en iyi bir solcu bilebilir. Bir AK Partili, bu ideolojileri sebebiyle bu iki isimden rahatsız olamaz. Eğer oluyorsa Parti felsefesini kavrayamamış, bilmiyor ve çok küçük düşünüyor demektir.

--
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla