Alıntı:
Feyza Nickli Üyeden Alıntı
Ben arkadaşın yorumunda bir hakaret görmedim görseydim aynı özeni o konuda da gösterirdim!...
İnsanlar yorumlarını nasıl yapıcağını size sorucak değil bu 1.
Muhsin Yazıcıoğlu BBP genel başkanı ama tapusu sizde değil bu 2.
Muhsin yazıcıoğluna R. Tayyip Erdoğan'ın bakanlık teklif ettiğini bende biliyorum. Hangi ortamda ve nasıl edildiğini bilmiyorum fakat bildiğim şey Recep Tayyip Erdoğan ve Muhsin Yazıcıoğlu'un iki lider olması dışında çok iyi dost olduğudur bu 3.
Var sayalım Recep Tayyip Erdoğan bu şekilde teklif etmiş, ne var bu söylemde? Neden abarttınız bu kadar? Arkadaşın yorumundan nasıl böyle sonuçlar çıkarabildiniz inanın anlamış değilim.
Tarafsızca yorumları okuyan biri olarak söylüyorum üslubunuz hiç hoş değil. Arkadaşın kişiliğine hakaret etmişsiniz. Özür dilemesi gereken sizsiniz!...
|
Muhsin Yazıcıoğlu'nu iyi tanısaydın bu sözlerin hakaret içerdiğini anlardın. Bu arkadaş nasıl yorum yapacağını bana soracak değil bu konuda haklısın. Ama benimde bu yoruma cevap hakkım var.
Haklı olduğun bir konu daha var. R.T. Erdoğan ve Yazıcıoğlu iyi dosttur. İşte bu sebebten , Erdoğan Yazıcıoğlu ile böyle kahve ağzıyla konuşmaz. Yoksa ben Erdoğan'ın böyle bir teklifte bulunmadığını iddia etmiyorum. Eğer böyle bir teklif yapıldıysa teklifin üslubu bu şekilde değildir diyorum. Yazıcıoğlu'nun konuşma üslubu bu değildir dedim. Mal bulmuş mağrip gibi teklif edilen koltuğa sevinecek bir adam değildir dedim. Ama Arkadaşın kullandığı cümleler o minvalde. Arkadaş Türkçeyi iyi bilmediği için öveyim derken dövmüş. Yoksa Arkadaşın Yazıcıoğlu hakkında kötü düşünmediğini bende az çok anlıyorum. Ki zaten nasıl düşündüğü de benim için önemli değil. Tekrar söylüyorum. Bir bayan olarak seni kırmak istemezdim. Önerin için teşekkürler. Ama daha fazla uzatmazsan sevinirim.