Bu konu hakkında dün farklı bir başlıkta görüşlerimi yazmıştım, fakat görüyorumki biz insanlar sadece kendi doğrularımız içinde yaşıyoruz ve kabullenme duygularımız neredeyse tamami ile körelmiş. İnsanlardan duymak istediğimiz sadece bildiklerimiz ve düşüncelerimiz olsun diyoruz aksi olursa şayet o kişi benim muhattabım değildir gözü ile bakıyoruz bu şekilde hiçbir zaman sonuç elde edemeyiz.
Samanyolu Tv ve ZAMAN gazetesi,nin hangi amaçlar için yıllardır mücadele ettiği herkez tarfından açık bir şekilde biliniyorken ben şahsım adın bu yayın organlarına bu şekilde yaklaşılmasına çok üzülüyorum, şunuda unutmayalımki hangi yayın organı olursa olsun şayet ALLAH c.c yolunda dava için mücadele veriyorsa onu yaptığı ile herzaman taktir etmek ve destek vermek gerekir. Buna destek olmuyor vey taktir etmek istemiyorsakta en azından saygı duymamız gerekir ve herşeyden önce dönüp kendimize bir bakmamız ve kendi kendimizi bir muhakemeden geçirmemiz gerekir.
Ben kimim ve kim için yaşıyorum ne yapıyorum ve ne yapmam gerekir, neyin mücadelesini veriyorum, benim davam nedir, neye hizmet ediyorum yanlışlarım ve doğrularım neler en önemlisi ise ben ALLAH c.c için ne yapıyorum veya ne yapmam lazım gibi bir çok şeyi kendimize sormamız gerekir. Son olarak şunu söylemek istiyorum ALLAH c.c yolunda dava için mücadelede her yol mübahtır...
|