beğenmediğiniz o cahil dediğiniz insanlar eğer sizin yandaş partilerinize oy verselerdi onları yerlere göklere sığdıramayacaktınız değil mi ? o zaman şunu diyebilecekmiydiniz merak ediyorum cahil insanlardan da oy aldık. Ama siz kendinize oy vereni akıllı okumuş veya kültürlü, Ak partiye oy vereni cahil olarak ilan ediyorsunuz ? ne kadar da gerici bir düşünce. hangi zihniyet. Burası bir arena değil. en büyük arena sandıktı. zaten siz orada da cevabınızı aldınız. Hala daha ne diyip durursunuz. Yenilen pehlivan güreşe doymaz derler. Sen ak partinin aldığı oyu bırak kendi oyunuza bir bak. herkes kendi muhasebesini yapar. sanane başka partilerin başarısı veya başarısızlığı ? seçimden önce de ak partinin oyu ile uğraşıyordunuz seçimden sonra da demekki sizin vatana millete hizmet gibi, proje gibi bir derdiniz yok. İşiniz gücünüz başkaları ile uğraşmak. bak chp lilerin de ömrü böyle geçti. Halk işte sizi bu yüzden başa getirmiyor ÇÜNKÜ BU ÜLKEDE DİKİLİ BİR AĞACINIZ, ÇAKILI BİR ÇİVİNİZ BİLE YOK! ama siz hala bunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz
siz hala başkalarınla uğraşmaya devam ettiğiniz sürece kaybetmeye devam edeceksiniz. Ben bu yaşa geldim chp nin hiçbir seçimde bir vaadde bulunduğunu, bir projesinin olduğunu görmedim. ha bir projeleri var onların o da çamur atmak, iftira atmak , çocuk bayramına bile siyaseti karıştırmak.
|