Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-25-2009, 02:45   #26
Kullanıcı Adı
Gökmen
Alıntı:
ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mahlesef öyle olmuşuz kimse forumu adam gibi yönetmiyor ki nerdeler soruyorum, şerefsizler forumu basıyor kirletiyor bizimkiler ortada yok, adam hakret üstüne hakaret ediyor insanında artık bir patlama yeri var ağzıdan ne çıkacağı belli olmaz işte o kadar asabiydim evet şeytana uyduk mahlesef seninde dedğin gibi, bir kerem ağızdan bu laf çıktı...

Yaptığın hiç doğru bir hareket ve davranış değildi ayrıca o tür küfürleri sana yakıştıramadım kardeşim senden ve Anti-Turk den ricam lütfen bir birinizden özür dileyin ve helallik isteyin ALLAH c.c rızası için, bunu yaptıktan sonrada ortak bir forum açın arkadaşlardanda özür dileyin ve helallik alın. Şunuda unutmayın size aykırı bir konu hakkında kişiler bir yazı yazarsa ve o kişiye birşey izah edemiyorsanız susmak en büyük erdemliktir ve en güzel cevaptır. İkinizde herşeyden önce din kardeşi olduğunuzu unutmayın ve birgün ALLAH c.c huzuruna çıkacağınızıda unutmayın, şimdi sizlerin olgun davranışlarınızı bekliyorum ve en ufak olan büyüğünden özür dilesin öncelik ona aittir ve helallil alsın lütfen kardeşlerim..
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla