Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-25-2009, 18:13   #78
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yapılan reklam ile hayırsızlık yapıldığına dair veya coca cola reklamı yapmanın haram olduğuna dair elinizde sağlam hocalardan fetva silsilesimi var acaba anlayamadım.

Efendim siz eleştirin eleştiriler dikkate alınarak çok daha güzel yayın akışına kayacaktır her şey sorun burda değil . Sorun dini tekelleştirmeniz ve kendinizce fetva vermenizdir.

El Ezher´den colaya haram fetvası

İslam dünyasının ünlü üniversitesi El Ezher´e bağlı Yüksek İslami İşler Meclisi Coca Cola ve Pepsi´nin içilmemesi gerektiği yönünde fetva verdi. İşte fetvanın ayrıntıları:

Mısır’da İslam Dünyasının en etkin eğitim kurumlarından biri olan El Ezher, Coca Cola ve Pepsi’nin haram olduğunu açıkladı. El Ezher üniversitesine bağlı Yüksek İslami İşler Meclisi, yaptıkları bir incelemenin ardından Coca Cola ve Pepsi’nin içilmemesi gerektiğini açıkladı.

Kaynak HABER7 (:

http://www.haber7.com/haber/20060824...am-fetvasi.php

Bakın ben kendi kendime fetva vermiyorum..Yorumlarımı makaslamadan okuyan herkes bunun idrakindedir sanıyorum..

Adıyla Efendimiz'e hakaret içeren,onu geçtik msülüman,islam karşıtlığıyla ön planda olan bir zıkkımın reklamının yapılmasını MÜSLÜMAN OLARAK TASVİP ETMİYORUM dedim..!!! ETMEM..!!

O zaman başbakan yasaklardı,devlet fetva çıkartırdı vs diyorsunuz.. Yahu ülkemizi bizden iyi biliyorsunuz.. Başörtüsünü bile serbstçe kullanamayan (adı müslüman) bir ülkeyiz.. Cocacola içilmesi HARAMDIR diye bir fetva çıkartıldığını düşünün birde..

Artı..başbakan fetva çıkarttıramıyor belki ama size yine ''başbakanın meclis lokantalarında vs COLA TURKAdan ve ülker ürünlerinden başka markada aldırmadığını,İÇMEDİĞİNİ '' kanıtlarsam eğer utanırmısnız..?

Fetva veriyormuşum.. Ben vicdanımla konuşuyorum..bakın kanıtladımda..Bizim ülkemizde verilemiyor o fetva ama bakın diğer müslüman ülkelere..Ben ramazan boyunca hocamızın verdirdiği fotokopi kağıtlarını dağıttım bütün siteye..İÇMEYİN diye..!!

Sırf gazateyi savunmak,laf ettirmemek korumak adına neler yapıyorsunuz..Bağlanmışsınız körü körüne.. Laf yok ZAMANA.. Diğerlerinin düşüncesi önemsiz.. Diğer gazeteleirn onu eleştirmesi savunulamaz.. Bes doğru zaman.. YAFTALAMADAN(mış).. Vay be..