Alıntı:
hasan_ist Nickli Üyeden Alıntı
Bak özellikle yazımdan alıntı yaparak cevap yazmışsın.Ben orada yanlış gördüğümü eleştiririm,doğrusunu belgeler,bilgilendirirsin demişim.Ben benim dediğim herzaman doğrudur diye birşey hiçbir yerde yazmadım.Ayrıca soykırım konusunda da Başbakanın doğru davranışını belirttim.Şimdi sen bana "senin gibiler" diye tabir kullanıyorsun.Benim kayıt tarihim çok eski değil ancak hakaret eden,aşağılayan,doğru budur siz yalancısınız deseydim çoktan atılırdım forumdan.Haksızlık etmiyor musun şimdi sen bana?
|
arkadaşım bu forumda öernekleri var düzgünce muhalefet edenlere kimse dokunmuyor sende düzgünce edersen sorun çıkmıyor zaten hakaret edenin kim olduğu önemli değilki o saydıkların kötü bişey bunu yapan kim olursa olsun ceza alır. ama körü körüne muhalefet edenlerde ağzının payını alır aksinide beklememek lazım adam 2-3 gündür girip dine küfrediyor bizde sırtarıp aaa ne güzel adam düşüncelerini söylüyor deyip bakılmasını bekle benim gönlüm okadar geniş değil hele söz konusu dinse zerre kadar taviz olmaz...