Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2009, 16:59   #4
Kullanıcı Adı
muhammet nuri
mersinde mhp'nin bu son seçimde chp ve mhp'nin iltifakkı söz konusu zayıf bir neden olarak kabul ediyorum. neden derseniz mersinde kırsal alan tabir ettigimiz mersini köyleri.kasabaları büyük şehire yakın olan bölgeler bu seçimde büyük şehire. baglandi bu köyler kasabalar mhp'nin oy sahasıdır burdaki oylar 25 ve 35 bin oy vardır mhp ve chp' bu yüzden iltiffak söz konusu olması mümkün degildir.dikkat dikkat ederseniz mhp aldigı ilçeler toroslara yanı kırsal alanlara yakın ilçeler beldeleri kazandı.
gerçektende ak partimizin teşkilat yönetimin zayıf olmasıda düşünülmeli.ak partimizn üye olmak sorunları tartışmak parti binamıza gitmek isteye çok insan vardır . ben kendim 2 defe gitmış bulunmaktayım gereken alakayı ilgiyı gördükmü oda malum bir durum.özelikle kürt kökenli vadandaşların yaşadıgı bölgelerede ak partimize oy veren vatandaşlarımız o semtlerde güçlü olan partiler yüznde pisiklojı anlamda ve korku.zaten egitimsizlikte verdigi korkuda. bu insanlara cesareti partimiz içinde bir aile kavramı yaratmak partimizin yetkili kişilerine düşer. akdeniz belediyesinde fazıl türk belediye başkanı olmadan adaylıgını bile koymadan.önce dtp oy sahası olan mahallelere gelip evleri ziyaret edip kahvelere gidip toplumla iç içe oldugunu gösteriyordu.
muhammet nuri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla