Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2009, 18:17   #6
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Branda burda bu olay için vuranlar bu konuşma için vurmuyorlar ki...

Brandın şimdiye kadar kırdığı cevizlerin sayısı bini aştı.

Kanald ana haber bülteni brand yönetiminde hazırlanmıyor mu?

Branda bel altı vuruyorsunuz diyen arkadaşlar, kanald ana haberden çok mu memnunsunuz?

El insaf yani.

sırf laf olsun diye yazmayın lütfen.

Kanald ana haberdeki tüm soysuzluklar, tüm edepsizlikler brandın sorumluluğu altındadır.

Brandı savunacak olanlar ilk önce bu edepsizlikleri de savunmalıdır.

Var mısınız? savunabilir misiniz?

Ezbere muhalefet...

--
Ben diyorum ki "Arkadaşlar şurdaki yorumlarda Birand'a yüklenip onun Ergenekon hakkında yazdığı tek bir yazıyı dahi okuyanı var mı?"

Sonraki cümlem de:
Doğan grubunda Hasan Celal Güzel'den sonra Ergenekon'un ciddi manada sonunun getirilmesini isteyen yazarların başını çekiyor Birand arkadaşlar.
Karşıdan ses geliyor
Branda bel altı vuruyorsunuz diyen arkadaşlar, kanald ana haberden çok mu memnunsunuz?

El insaf yani.
Konu ile ilgisi yoksa banane Birand'ın edepsizliklerinden?
Sevmem etmem kendisini, ama burada haklı söylemi yüzünden üstelenmişse haklı kim olursa olsun hakkı yememek lazım. Yazılarını takip etmiş misiniz, Ergenekona tutumunu biliyor musunuz da Ergenekon konulu bir sözünden azar yemesine karşı seviniyorsunuz diyorum.

Kişiliği hatta siyasi görüşü ne olursa olsun. Ergenekon konusunda haklı bi sözü yüzünden azar yemesine sevinenler "bel altı vuranlar"dır.
Onun Ergenekon tutumunu bilmeyenlerdir.

Ama bunu dedik diye Kanal D haberin insafsızlıkları,şuları,buları deyip onu 'savunma' konumuna girdik.

Eh, haksız düşmanım olsa da çıkar o haksız olduğu konuyu dile getiririm ben.
Sevmiyorum diye ezik kaldığı bi durumda 'bir de ben vurayım' mantığı güdmem efendim.

El insaf yani.
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla