Konu
:
CHP iktidar olsun diye dua ettiler!
Tekil Mesaj gösterimi
05-02-2009, 22:09
#
5
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
Düş Hekimi
Nickli Üyeden Alıntı
Mûcib olan Mevla dualarını kabul eyleye.
Dua kulun O'na yaptığı özel niyazıdır, arzuhâlidir. Kimsede buna ne müdahale etme hakkı, nede laf söyleme cüreti olamaz. Olmamalıdır.
Onun için böylesi hassas mevzuları siyasi ranta alet etmeyip acizleşmeyelim. Bu işin dalgası olmaz. Böyle bir husustan alay konusu çıkarılmaz.
Dualarını etmişler, orada yatanların yüzü suyu hürmetine Mevla'ya arzuhallerini iletmişler.
Ne güzel.
Bu duayı/olayı siyasi malzeme olarak kullanmaktan sığınanların sığınağına sığınalım derim.
Yanlış anlaşıldı galiba. Kimsenin kalbini okumak gibi bir niyetimiz yok. bizim eleştiri noktamız, chp nin iktidar olması noktasında, başımıza gelebilecek olayları hatırlatmak sadece.
Onların niyazları bu yönde lakin, Allah'tan dine aykırı birşey istemek ne kadar doğru bir tavırdır..örneğin Allah'tan beni peygamber yap diye bir niyazda bulunabilir miyiz. bilmiyorum bu ikisi ne kadar birbiriyle kıyaslanır lakin, eğer sen Allah'tan bişey istiyorsan o istediğin şey Allah'ın razı gelmediği birşey olmamalı..
Ben böyle değerlendiriyorum..yoksa, kimsenin dinine diyanetine karışmak haddimize değil elbetteki..
Feride
Açık Profil bilgileri
Feride nickli üyeye özel mesaj gönderin
Feride - Daha fazla Mesajını bul