Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2009, 00:11   #5
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Duygucum öyle demişsin, lakin ben pek katılmıyorum açıkçası. doğru haklısın..yaptıkları son derece yanlış. tesettürle bi ilgileri de yok diyebiliriz bu tarz kişilerin.

Gel gelelim, ya hep, ya hiç mantığı benim aklıma yatmıyor. neticede zararın neresinden dönülürse kardır..Hepten boşvermek de doğru değildir..
Ama ablacık..
Tamam zararın neresinden dönülürse kardır lakin bunlar daha çok zarar girmiyor mu..?
Bu daracık giyinip başını örten,rengarek giyinenlere bir çok kardeşimizde özenmiyor mu..? Moda diye bir sürü saçmalıkla yeni örtünen yada örtünmeye heves edenleride etkiliyorlar..

Yaptığın işin içinde(dini açıdan) on doğru bir yanlış varsa eğer o işin hayrıda olmaz ki.. Zararın köşesnden dönüp kendime yarar sağlamışsam,hiç değilse başımı örtmüşsem ama gelgelim giyim tarzımla bir çok kişiyede kötü örnek oluyorsam yani kendime yarar başkasına zarar etmişsem bu ne kadar hayırlı ne kadar yararlı bir iştir..? Ben bu açıdan bakıyorum.. Müslüman hanım özenmez.. Kendi dini örtün diye emretmişse,örtünmeyi kafasına koyup,günahını bilebilecek kapasitede ise,örtünmenin edebini adabınıda bilir/bilmelidir..

Allah vücdunuzu belli etmeyin diye,koruyun kendinizi sakının diye örtünün diyor emrediyor..Bunlar tamam örtüyorlar başlarını ama vücutları tahrik edici..O halde ne anlamı kaldı..?

O nedenle hiç tasvip etmiyorum..Ben şahsen öyle başı açık olupta düzgün,kapalı,temiz giyinen çok hanım gördüm.. Bir kusurları var başları açık..
Ama buınların iki kusuru var..Hem yanlış yapıyorlar,hem başkalarınında yanlış yapmasına vesile olup iki katı günaha giriyorlar.. Müslüman din kardeşinden sorumludur diye bilirim.. Diğer tarafta bunları örnek alanlar hesap sormaz mı..? Biz bilmiyorduk onlardan gördük öğrendik..Bizide soktular günaha diye.. Hımm..?