Alıntı:
YALÇIN KARACA Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Umut abi ile trajik bir konumda tanışma fırsatımız oldu. Kısaca sizinle paylaşmak isterim. Her sabah olduğu gibi yine iş yerine gittim , odaya girdiğimde masanın kenarlarına oturmuş polis arkadaşlar karşısında ise o gün tanımadığım umut abi vardı tutanak tanzim ediyorlardı . Umut abi hafif şokta idi kendisine sorma yerine polis arkadaşlara hayırdır dedim , olayı anlatmaya başlatılar , umut abi araç ile yolda seyir alır iken bir anlık hata sonuçu maddi hasarlı bir kaza yapmış ,sonra kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik , akabinde cekici aracının gelmesi üç saat filan sürdü üç saat zaman diliminde bolca muhabbet ettik , sanatcı olduğunu söyledi tabii kendisini daha önce tanımadığım için pek pot kırmama adına çok güzel dedim hoş bir sohbetimiz oldu . O günden sonrada kendisi ile Sakaryada görüştük , kaza sonucunda kendisini tanıdıktan sonra tv programlarında onu görür olduk , çok sıcak samimi ve güzel bir insan , yalnız kendisi Sevgili Erbakan hocamızı çok seviyor programlarından her daim bulunuyor.Msn deki resimlerinde bol bol statlarda cekilmiş Erbakan hoca ile yakın diyalogları var kendisini tanıdığıma çok sevindim.
|
Evet. Ben hoşgörünüze sığınıp bir istekde daha bulunacağım. Eğer görüşürseniz bana imzalı bir resmini alabilirmisiniz acaba...