Konu: Umut Mürare
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2009, 13:45   #7
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
YALÇIN KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Umut abi ile trajik bir konumda tanışma fırsatımız oldu. Kısaca sizinle paylaşmak isterim. Her sabah olduğu gibi yine iş yerine gittim , odaya girdiğimde masanın kenarlarına oturmuş polis arkadaşlar karşısında ise o gün tanımadığım umut abi vardı tutanak tanzim ediyorlardı . Umut abi hafif şokta idi kendisine sorma yerine polis arkadaşlara hayırdır dedim , olayı anlatmaya başlatılar , umut abi araç ile yolda seyir alır iken bir anlık hata sonuçu maddi hasarlı bir kaza yapmış ,sonra kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik , akabinde cekici aracının gelmesi üç saat filan sürdü üç saat zaman diliminde bolca muhabbet ettik , sanatcı olduğunu söyledi tabii kendisini daha önce tanımadığım için pek pot kırmama adına çok güzel dedim hoş bir sohbetimiz oldu . O günden sonrada kendisi ile Sakaryada görüştük , kaza sonucunda kendisini tanıdıktan sonra tv programlarında onu görür olduk , çok sıcak samimi ve güzel bir insan , yalnız kendisi Sevgili Erbakan hocamızı çok seviyor programlarından her daim bulunuyor.Msn deki resimlerinde bol bol statlarda cekilmiş Erbakan hoca ile yakın diyalogları var kendisini tanıdığıma çok sevindim.

Alıntı:
Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O MaşaALLAH üstad seninde tanımadığın ünlü kalmamış yani Bizler de şanslıyız gerçi senin gibi değerli birini tanıdığımız ve hoş sohbetinden hergün yararlandığımız için. Bizim için Umut beye selamlarımızı sunun olur mu?

Evet. Ben hoşgörünüze sığınıp bir istekde daha bulunacağım. Eğer görüşürseniz bana imzalı bir resmini alabilirmisiniz acaba...