Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2009, 22:08   #8
Kullanıcı Adı
eskiya6363
Alıntı:
usame Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
VAAYYYYYYYYYYYYY AMA ELHAMDÜLİLLAH ERDOĞANI ŞOK ETTİĞİMİZ İLLERDEN BİRSİ İNŞALLAH BÜNYESİ BU ŞOKLARA DAYANAMAZDA SİYASTETİ BIRAKIR
BU Mesajı yazan sevgili arkadaşım...BEN Urfada Yaşayan Birisi olarak, Şimdi sokağa çıkmanı yerdeki çöplere iyice bakmanı, ve sonra tekrar etrafına bakmanı sonra gelip bana cevap yazmanı istiyorum eğerki bu mesajı okuyacak olursan....

Değerli Arkadaşlar Şanlıurfa Şu an çöplüğe Döndü.2007 Yılında yapılan 15 Milyon YTL lik temizlik ihalesini 1 yıldan fazla kaldıramadı Bütçemiz. ve Şu an 10 Bin Tl yi ödeyemeyecek bir belediye var karşınızda, 260 Milyon TL Borcu olan Bir Belediye. BEN BU BELEDİYEYİ AKP NİN BUNDAN SONRA ALMASINI HİÇ TAVSİYE ETMİYORUM AÇIKCASI. Çünkü Bu Borçla Bu Durumdaki Bir Belediyeyi Bana Şahıs olarak verseler,Hepsi senin şahsına ait al deseler, Hepsi senin deseler şahsım adına söylüyorum BEN TESLİM ALMAM. Ve Şu Kadarını söyleyeyim ki şu an Şanlıurfa Belediyesi kadar Rüşvetin döndüğü ikinci bir yer yok. Yöneticiler çok Vasıfsız. Başkana " başkasının işini görmüşsünüz yasal bir şey istiyorum sizden aynısını başkasına yapmışsınız" dediğiniz takdirde, size cevap olarak " YA BEN ANLAMAM Kİ KARDEŞİM BEN SADECE BİR DOKTORUM BEN NE ANLARIM, İLGİLİ BİRİM SORUMLULARI BİLİR" şeklinde cevaplar veriyor. İlgili birimdeki sorumlularıda hiç sağlam adamlar değil. Rüşvet Yediği TEscilli arkadaşlar belediye başkan yardımcılığı makamlarına getirildi. Bir Kurum Bu kadar Lakayit Bu kadar başıboş olamaz. Belediyeciliği Temizlik ve Parke Taş Döşemekten İbaret zannedenler gerçekten zamanla bunun acısını çekecektir. İşte Şanlıurfa Halkı Şu an çöpten geçilmeyen bir şehrimiz var. Ve 300 Milyon TL den Fazla Borcu olan bir Belediyemiz. Ayrıca BELEDİYE SEÇİMLERİNE GELİNCE:
Hangi SEÇMEN Vardır ki ;
Kendi Partisinin Belediye Başkanına OY VERSİN, AMA BELEDİYE MECLİSİNİ SEÇERKEN KARŞI PARTİNİN BELEDİYE MECLİSİNE VERSİN... BAŞKAN Meclisi olmadan HİÇ BİR ŞEY Yapamaz. Bunu 10 Yaşındaki Çocuk Bile Bilir. URFA SEÇMENİ DE biliyordu heralde. İşte Seçim sonuçları 6 Bin oy fark yiyen AKP nin 37 Belediye Encümeninin 21 İni Alarak Belediye deki Bütün komisyonları Kendisinin KURMASI Gibi. Peki Başkanın partisinin encümen sayısı evet sadece 15. Geriye Kalıyor 1 encümen DTP. Yani Özetle Emin olun ki... Başkanlık seçimlerinde Oylarımız ÇALINIRKEN ilgili Arkadaşlar Encümenlerimizin oylarını çalmaya zamanları YETMEDİ yada hesap EDEMEDİLER.
YA DA İKİNCİ ALTERNATİF URFA MİLLETİ O KADAR CAHİL Kİ Belediye Meclisinin Bir işe yaramadığını düşünüp, Fanatiği olduğu Başkana ve Partiye oy verip ENCÜMENİNE OY VERMİYOR !...
Bence çalınma olayı daha makul geliyor.Keza Kapı Kapı Çalınan Sandıklarımızı Topladık Seçim Günü saklanılan evlerden... Gece 3 e kadar partide oyların listesini bekledik mahallelerden, Ama GELMEDİ!... Oy Çalma konusunda yetenekli Eski Anap Milletvekilleri İle ÇALıştığı için sayın başkan bayağı iyi eğitilmiş zannımca. Ve şu an Kötü kokan Çöplerle Yığılmış, Kenara Dikilen 300 Milyarlık Lalelerin Kokusunun içinde kaybolduğu, ÇÖP KOKULARININ VURGUN KOKULARINA KARIŞTIĞI Bir Memleket Haline Gelmiştir URFA. Sizce Hangisidir Çalınan, Oylarımız mı, Geleceğimiz mi?
eskiya6363 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla