Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2009, 12:12   #19
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
LOGOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ACABA UGUR DUNDAR ICIN BETER OLSUN OH OLSUN DIYENLERINYA DA ONUN KADAR TAKKIYECI IKI YUZLU GORMEDIM DIYENLERIN MESAJLARI NEDEN SDILINMIYOR BANA AXCIKLAR MISINIZ DA SADECE BEN UGUR DUNDARI SAVUNDUGUM ICIN VE TAMAMEN SIZE MUHALEFET OLDUGUM ICIN SILINIYOR AKPLILERIN YAZDIKLARI NORMALDE BENIMKILER MI ANORMAL CEVAP VERIR MISINIZ. KUSURA BAKMA BIRILERI KALKIP OH OLSUYN BETER OLSUN DERSE BENDE GEREKLI CEVABI VERIRIM ANLADINIZ MI? AMA TABI SIZLER O YAZILANLARI SIRF AKP LI DIYE GORMEZSSINIZ O AYRI. AYRICA NERDE3 PARTIYE HAKARET ETTIM DE BENI ATTIN AZ ONCE BANA CEVAP VERSENE HAKARET WETTIGIM KISMI GOSTEREBILIR MISIN?
Ugur dündar beter olsun.. ne var bunda?

Niye hakaret olsun?

Takiyyeci demişim... doğrudur, Dündar takiyyecidir.

Takiyye nedir, olduğundan farklı görünmek değil midir?

Dündar dürüst gazeteci olarak görünmüyor mu?

Peki YALANCILIĞI BİZZAT HÜRRİYET GAZETESİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ ERTUĞRUL ÖZKÖK TARAFINDAN kabul edilen Uğur Dündar nasıl dürüst olabilir?

Dürüst görünen ama aslında dürüst olmayan, YALANCI olan birisi takiyyeci olmaz mı?

Ne yalanı derseniz, girin googleye: "uğur dündar, yalan, testis, özkök" yazın görürsünüz...

Dur ya da seni uğraştırmayım ben aktarayım linki:

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...arid=10&gid=61

Buirda ertuğrul özkök uğur dündarın hazırladığı BAŞÖRTÜLÜ KADIN DOKTOR TESTİS RONTGENİNİ ÇEKMEDİ ..... TESETTÜR FACİASI haberinin yalan olduğunu kabul ediyor ve ÖZÜR DİLİYOR.

Sizde özür dileme erdemine sahip misiniz, merak ediyorum
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla