Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2009, 20:01   #9
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
LOGOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
pekı sen sıradan bır vatandas ısen o belgelere nasıl ulasabılıyorsun ve sayfa numarasını nerdenbılıyorsun. Madem bunlar gızlı belge ıser sayfa numarasına kadar nasıl bılıyorsun. gercı normaldır saman tv de once su su eve baskın yapılıyor denıyor daha ortada baskın falnyok kısa bır sure sonra baskın gerceklesıyor acaba bu nasıl oluyor?

PKK'lı çocukmu doğulu bir çocuk mu aradaki farka dikkat et ayrıca oldu mu? Sonra kaldı kı Gülen kimlere nasıl yardım yaptığı belirsiz. Neden gülen açıklamıyor yaptıgı yardımları ve yardımlarının kaynagını?
Öncelikle bu söylediklerimde gizli bir belge yok ortada artı iddianame açıklandı biliyorsun isteyen her insan ulaşabiliyor iddianameler hatta link vereyim indirmke istersin belki ukursun http://www.akpartiforum.com/ergeneko...ri-t60359.html
...2.ergenekon iddianamesinden sayfa 316 dan alıntı yaptım sana biz sözlerimiz senin gibi havada kalmıyor belgelerle alıntılarla cevaplıyorum.
kendi yazdıklarını birdaha oku ne fethullahı ben tanımam aç başka yere konu oradada onu tartış.

ilk verdiğim linki iyi oku pkk lı çocuk diyor.....hatta bak kırmızı ile yazmışım..inanmıyorsan aç iddianameyi sayfa 316
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla