o sn fakıbabanın başarısı değil
Urfa Halkının bir maceraperestin peşine takılıp,Fakıbabanın Gazına gelip, Urfayı 15 yıl geriye götürmesinden ibarettir. Ayrıca 2 ay önce "ben akp nin üyesiyim, sayın başbakanım olmasa idi bunların hiçbirini yapamazdım, tekrar aday gösterilmesemde benim için farketmez, Ben AKP liyim Asla partimi değişmem, tekrardan aday gösterilip gösterilmemem hiç umrumda değil Asla AKP den ayrılmam. Her zaman akp üyesi olarak görevimi en iyi şekilde sürdüreceğim." şeklindeki konuşmaları olan, (video var bende isteyen arkadaşlara gönderebilirim) VE SEÇİM GECESİ ADAY OLMADIĞI AÇIKLANDIĞI GÜN EVİNDE NÖBETÇİ NOTER BULUNDURUP GECE SAAT 1:30 DA İSTİFA DİLEKÇESİNİ YAZIP NOTER HUZURUNDA ONAYLATAN VE BUNUN ÜZERİNDEN 7 SAAT GEÇMEDEN 3 AYRI PARTİ İLE AYNI GÜN GÖRÜŞEN (CHP , DTP, SAADET) BİR KİŞİYİ BEN SADECE İki Yüzlü, Riyakar, Yalancı, Düzenbaz, Verdiği Sözü Tutmayan, Sadece Makam Mevki İçin, Partisini Satan, Ve İnsanları Kandıran, Bir İnsan olarak Anacağım, Kaliteli Bir Belediye Başkanı olarak Bu Şahsı Anmamız Mümkün değildir. Çünkü Daha 2 Ay önce verdiği sözü tutamamış birisi Halka hiçbir yarar sağlayamaz ve hizmet getiremez, Aşiretler Yemesin Aşiret vekillerini düşürün artık nidalarıyla MAZLUM ROLÜ OYNAYARAK Belediye Başkanı Seçilen Şahıs Bugün SEÇİLİRKEN DESTEK ALDIĞI, SEYDİ EYÜPOĞLU VE AŞİRETİNE BELEDİYENİN BÜTÇESİNİ YEDİRMEKTEDİR. OYSA Ki aynı şahıs 2 kez Sayın Başbakana ben yapamıyorum bu işi diyerek istifa dilekçesini sunmuş, ve Başbakan dan "Seni Hiçkimse Telefonla Dahi Aramayacak herhangi bir işi için, Arkanda ben varım kimse seni rahatsız etmeyecek istediğin gibi çalış ve Bu Şehre Adam gibi hizmet et" Sözüne Rağmen, Adam gibi bir tesis kuramamış ve başbakanın açılış için geleceğiz sözüne, Açabileceğiniz hiçbir yer yokki, cevabına, sen ne yaptın orada şeklinde karşılık almış VE BAŞBAKANA " SADECE KALDIRIM TAŞI DÖŞEDİK VE TEMİZLİK YAPTIK, 2 AY SONRA GELSENİZ ÇÖP TESİSİ KURACAKTIK ONU AÇARSINIZ, ÇÖPLÜĞÜN AÇILIŞINI YAPARSINIZ" Şeklinde cevap vermiştir. Sağlam Çalışan Başkanlar Hep Yerinde Durdular zaten. Başbakandan daha iyi belediyeciliği bilen bir kişi yok, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığından tüm Türkiye onu tanıyor. o yüzden belediyenin çalışmalarını Çok Yetersiz bulduğundan dolayı başbakan bu görevden sayın fakıbabayı azletmiştir. Ama mazlum rolünü çok iyi oynayan Fakıbaba, Aşiretler Gelecek Nidaları atarak seçimi kazanıp bugün Kendisini getiren Eyüpoğlunun aşiretine yedirmekte. Fakıbabanın gazına gelen urfalılarda yeterince pişman zaten. sokaklardan kötü kokular gelmeye başladı bile henüz Bağımsız Başkanlığının 2.Ayında...
Konu eskiya6363 tarafından (05-08-2009 Saat 00:34 ) değiştirilmiştir..
|