Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2009, 20:23   #7
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
türk_of_the_TOONdeğerli kardeşim..güzel sözleriniz beni şımartmıyor..! tam aksine duygu yüklüyor ve beni ağlatıyor allah sizi inandırsın,,ben dava adamıyım.ben bu ülkenin evladıyım,ben müslümanım,benim dedelerim..özbekistanın buhara kentinden bu topraklar için gelmiş,üç beş çapulcuya kefereye bu vatanı vermemek için gelmiş ve savaşmıştır...yani sizlerdede aynı düşüncenin ve duyguların olduğunu biliyorum ve siz geleceğimiz olan kardeşlerimiz bu vatan için bu mübarek kutsal topraklar için,,bizlerden dahada fazla hizmetler yapacağınızdan eminim..benim szi gençlerden tek istediğim var bu partimize sahip çıkın arkası zaten kendiliğinden gelir..ve kendinizi her konuda ama her konuda yetiştirin..ve sen partimize sahip çıkmazsan ben çıkmazsam o çıkmazsa..kim çıkar..? cevabı belli sanırım..
evet ben dağda bile olsam bu ülkeme hizmet için varım..benimde rabbimden tek dileğim var şairin dediği gibi arkamdan hoş bi sada bırakabilirsem ne mutlu bana..! başbakanımız nevşehir konuşmasında öyle demişti hatırlarsanız hatta dili sürçmüştü eşek ölür semeri kalır,,insan ölür eseri kalır..!arkamızdan bi eser bırakabilir isek ne mutlu bana..ben rahatım çünki önce rabbim ve siz değerli ak kadronun ak gençleri .. siz farklısınız..çünki siz ne sağda ne solda sınız..siz hak yoldasınız..istikamet belli ve sizlere emanet bu vatan onuda siyaset ile uğraşan sizler gelecekte bu milletin hizmetkarı olacaksınız inşallah..kal sağlıcakla .
allaha emanet ol hemşerim..
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla