Alıntı:
turkuas Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim zaten senin gibi düşünüyoruz dikkat çekmek istediğim içinde yazdıkları değil İslamiforum diye yaptıkları. Ama unnamed kardeşimiz reklam yapma demesi zoruma gitti açıkcası ben kınamak için paylasıyorum.
|
Haklısın böyle paylaşımlar olmalı... İsteyen Zaten o siteye gider. İstemeyen zaten Gitmez. Reklamla ilgisi yok. Ayrıca Muhaliflere de söz hakkı vermeliyiz ki; konuşma sırası Bize gelince SUSTURALIM. Yani Basit Cümlelerle değil bakın yukarıda 1 Sayfa İzahat Yazdım onlara cevaben, Sizde Bunları İnsanlarla paylaşın, Bunu gören biri siyasi bir partinin AKP gibi bir partinin yeraltı örgütlerine masonlara masonik hareketlere amerika ya israile çalışacağını sanacak. İsrail e Masada Posta Koyan Türkler Değilmiydi? Ecevit in İkiye Katlandığı ABD Başkanının önünde Şimdi Ayak Ayak üstüne atmıyor muyuz? bizlerde bunları paylaşmalıyız onlarla zaten üstünüz merak etmeyin. Dürüst insan her zaman üstündür. Düz duvar asla yıkılmaz. Kaliteli insanlar asla kaybetmez. İyiler Daima kazanır. Hep Biz Kazanıyoruz. Asıyorlar bizi. Darbe ile tehdit ediyorlar. İrtica diye zindanlara atıyorlar ama hiç birimiz yılmıyoruz. Hatta daha da artıyoruz gün geçtikçe. Aklın yolu birdir. Her zaman aynı şeyleri bulacaklar karşılarında. o yüzden Muhaliflere konuşma Fırsatı verin, hemen dışlamayın, Fırsat verinki cevap alsınlar, ikna olsunlar, Bizi Anlasınlar, Anlatmaya çalışalım, öğretmeye çalışalım...