05-10-2009, 00:41
|
|
|
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı
kardeş içimden bu konuda zaman gazetsi için tartışmak gelmiyor ama zorla herhalde söylettireceksiniz Vakit Türkiye'deki tüm gazetelere olgunluk dersi ve habercilik dersi verebilcek bir gazete eğer olgunluk dersi verecek gazete çok övdüğün zaman  gazetesi verirse ortalık samimiyetsiz müslüman dolar!!!ki zman gazetesininde nasıl satıldığını biliyoruz biz noldu neden bu yazılan haberleri abartılı buluyorsunuz benim içimden geçen senin övdüğün gazetenin bu kadar cesareti yok herhalde patronları kızmasın diye yazamıyorlar bundan dolayı olabilirmi? bir arkadaşmızda Vakit gazetesi için yaşlı milli ggörüşcü dedelerin elinde görüyoruz demiş çevresine daha iyi bakmasını tavsiye ederim herkes yaptığı yorumu dikkatli bi şekilde yapsın bi taraflara çamur atma psikolojisinde olmadan...
saygı ve gönül dolusu muhabbetle....
|
Bu yazdıkların Vakit Gazetesi'nin radikal bir çizgide olduğu gerçeğini değiştirmez.Ben Zaman Gazetesi'nide hiçbir şekilde savunmadım.Senin öndüğün gazete diye yazmışsın nereden çıakrdın bunu çok merak ediyorum.Ben Ergenekon Soruşturması'nı çok yakından takip ediyorum ve Vakit Gazetesinde defalarca "bize iftire atıyorlar diyen Ergenekoncularrı haklı çıkarır cinsten haberler yapıyorlar.Ben bu yüzden Vakit gazetesine temkinli yaklaşıyorum.Okumuyorum demiyorum çünki bütün gazeteleri elden geçiririm.
Çamur atmaktan vs. bahsetmişsin burası tartışma bölümü herken senin düşüncelerini benimseseydi bu bölümün ne anlamı kakırdı.
|
|
|