Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2009, 01:48   #10
Kullanıcı Adı
Morte
Evimin her yanında bir çok kitap var ama benim kendi odamda, kendi kitaplarımdan oluşan bir kütüphanem var çok şükür O kadar ki, annem, babam ve kardeşim bile yararlanıyor onlardan isteidkleri zaman Gerçi ankette de " Tam bir kütüphane sayılmaz ama yavaş yavaş oluşturuyoruz." seçeneğini işaretledim, çünkü şimdilik 124 tanecik kitap var orada İnşallah ileride evimin bir odasını kitaplara ayırmayı planlıyorum

Bir de "sonra okurum" konusu var ki, ben de o konuda "kitapların zamanı olduğunu" düşünüyorum. Ya da ne bileyim, mesela daha dün kapanan bir sahaf vardı şehrimde, ucuzdan veriyordu kitapları. Almasam zaten kağıt fabrikasına gidecek. Oradan aldıklarımla birlikte 30 tane falan kitap var okunmayı bekleyen. Ama şöyle de düşünüyorum, ben onları seçerken saatlerimi verdim ve okumayacağım gibi bir durum olamaz. Bu güne kadar da "okurum ileride" diye fazladan alıp bıraktığım kitaplar içinde çok azdır okumadıklarım. Geneli bilemem ama benim gibi olan da bir çok arkadaş vardır diye düşünüyorum
Morte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla