Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-13-2009, 17:12   #7
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Alıntı:
Alem-i_Berzah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizler türbanı siyasee alet ederken sesiniz cıkmıyor degıl mı? Ama bizler ATATÜRKÜMÜXÜ CHP YI LAIKLIGI savudugumuzda ATATÜRKÜ LAİKLİĞİ siyasete karıstırmayacakmısız yok canım. Kusura bakma kardesım ATRATURK CHP VE LAIKLIK BIRBIRINE BAGLI KELEPCELELIDIR BUNU ISLAMCI KAFANA SOK. Halk kimin ne oldugunu bılıyor haklısınız. Sıze oyveren bın pısman. Ellerım kırılsaydıda vermeseydımdıyor ve sakın yo efendım Ataturku alet etmeyın alıklıgı ewtmeyın demeyın sakın. Bu ulkede ATATURKL VE LAIKLIK AYRICA CHP TMELDIR TAMAM MI BIZIM ULKEMIZIN YONETIM BICIMI CHP PRENSIPLERIDIR BUNU DIYEN ATATURKTUR BAKINIZ SU ANDA GORDFUM SITENIZDE BIR ATATURK VIDEOSU VAR ONU IZLETYIN VE GORUN.
bak kendinizmi bile söylüyorsunuz ATATÜRKÜ siyasete alet ediyoruz, ben sana şunu söyliyeyim türbanı siyasete alet değil tüm kesimi kucaklıyoruz, türbanlı, solcu, sağcı, ülkücü, dinsiz, dindar, mankni, sanatçısı, bşı açığını, çarşaflıyı, içki içeni her kesimi kucaklıyoruz, sizin chp gibi partinize oy vermiyenlere hakaret etmiyor ak parti hükümeti, millete demediğini bırakmadı baykılınız...
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır