Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-13-2009, 17:29   #3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Özletmiştin kendini Kılıçdaroğlu.
Hoş geldin. Ama şu söylemlerinle Topbaş'ın seni adam yerine koyup cevap vereceğini sanmıyorum..

--
Alıntı:
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu, metrobüslerle ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın bir açıklama yapması gerektiğini belirterek, "Topbaş'ın bu dosyayı açmasını bekliyorum. Açmazsa ben açacağım. Şuana kadar Topbaş'ın açıklama yapmasını bekledim" dedi.

Bay Baykuş, siz sadece Kartelinizin eteğinde olduğunuz için açıklama ve yalanlamalardan haberiniz olmuyor.
Topbaş açıklama yapsın diyorsun.
Dünden yapıldı açıklama neredeydin o ara, malum ünlüyle beraber uzaylılarla mı uğraşıyordun? :

Nasıl?..
Gelmiş açıklama değil mi?

--

Alıntı:
Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ali Müfit Gürtuna'nın, "Benim zamanımda da teklifler geldi. Ama biz bunları almadık" şeklindeki açıklamalarını hatırlatarak, " Sayın Topbaş hangi gerekçeyle aldı. Topbaş'ın bu dosyayı açmasını bekliyorum. Açmazsa ben açacağım. Şuana kadar Topbaş'ın açıklama yapmasını bekledim. Belki bizim yanıldığımız yada bilmediğimiz olay olabilir diye. Ancak gazetelerin manşetlerine taşıdığı bir olayı anakent belediye başkanı tarafından görmezden gelinmesi İstanbullulara hakarettir. İstanbullu bunun bedelini ödedi. Bunu açıklasın, başka sorularım da olacak" dedi.
Açıklama beklemiş..
Gürtüna açıklama yapmış ama o açıklama beklemiş..
Gelmemiş!!!

Bak Kılıçdaroğlu bak:

İyi bak bunlara..
Yada etrafındakilere söyle baktırsınlar...

Siyaset senin gibi bi boş tenekeyi görmüş müdür hayatında hiç bilmiyorum vallahi.

--
Ayrıca Kılıçdaroğu.
Bi makamdan açıklama bekleyecekseniz önce o makamın yetkili yerlerine girip bakacaksınız açıklama var mı yok mu diye.

Metrobüs yalanı 12 Mayıs'ta atıldı.
Bakın bakalım 12 Mayıs'ta hemen cevap verilmiş mi diye.

http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Pages/Haber.aspx?NewsID=17330

Konu FarukARSLAN. tarafından (05-13-2009 Saat 18:20 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla