Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yalnız-kurt Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Adnan Menderesle başladı hareketimiz...Tayyip Erdoğanla Devam Ediyor..
|
buna turgut özal ida ekleyebiliriz kardes ;)..ama sayin demireli ben asla bir menderes, bir özal olarak görmedim ayni sekil mesut yilmaz, tansu ciller ve türevlerinide..
3 isim demokrasinin yildizlaridir ;)
|
Tabiki bir kişi ya unuttunuz yada bir kişiye haksızlık ediyorsunuz.... Unutmayalım yıllarca berber yüdüğünüz sonu ne olursa olsun ... dizi dibinde ders aldığınız kişi PROF.DR.NECMETTİN ERBAKAN'DA bu kutlu dava yolunun mücahitlerindendir...
saygılarımla..
|
ben erbakanla hic bir zaman ayni yolda yürümedim bundan sonrada yürümeyecegim ayni sekilde sayin menderes ve özada erbakandan farkli bir kulvardaydi..
basbakanimizda ayri düstügü icin su anda ayri bir kulvarda eger görüsler ayni olsaydi su anda ayni partideydik kardes..
bir kez daha altini ciziyorum erbakan ve türevlerine asla oy vermedim ve asla vermemde!..
|
bende zatalinize bişi hatırlatırım özal başbakanken Erdoğan ...ERBAKANIN dizi dibinde idi. özal furyası eserken o ERBAKANI tercih etti...
sen şimdi nasıl tayini özalı bi kefeye ERBAKANı başka kedeye koyarsın.. :o :o :o şaşıyorum...
kaldıki ben kimseden oy sitemedim böyle bişdemeyede akp forumda hakkım olduğunuı düşünmüyorum fakat görüşlerimi hangi platformda olursa olsun söylemekten çekinmem...
saygılarımla mavera kardeş....