Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-14-2009, 13:00   #11
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
13.05.2009 çarşamba akşamı ders salonuna girdiğim vakit karşımda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız(ideolojik saplantı kazanç değildir) Menderes Türel'i görünce hem şaşırdım,hemde mutluluk duydum.AK Parti misyonunda hareket eden değerli başkanımız,samimi,dürüst ve ilkeli siyaset anlayışı ile bizleri mest etmişti açıkçası..Türkiye'nin genel siyaset yapısına değindikten sonra,yerel seçimlerde yaşamış olduğu büyük hayal kırıklığına geçti..Antalya seçimlerini kaybetmemizin neden ve sonuçlarını tahlil ve tenkit eden Türel,üzüntüsünün kaybetmesinden ziyade Antalya'nın saplantıya düşmüş ideolojilere sahip bir yönetimin eline geçmesidir..Oldukça keyifli ve faydalı geçen sohbetimizi,kupa maçı nedeni ile erken bitirdik.Sayın Türel'i uğurlarken ,devir teslim töreninde chp zihniyetinin sergilemiş olduğu çirkin hareketi sordum,Türel gülümseyerek onu bırakın dedi kapıma 20 tane zabıta gönderdiler,o ne ki?..Bu güzel duygular içerisinde Genel Siyaset Akademimizin 3.dersinide ifa etmenin hazzını yaşadık.Bir dahaki derste buluşmak dileği ile.

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla