Alıntı:
dilemma Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar birkaç gün önce bir arkadaşımız veryansın etti, sizle aynı şeyi düşünmeyene saygı yok, diye..
Bryan arkadaşımız öyle düşünüyormuş fikrini yazmış.
Kaç gündür takip ediyorum konunun üzerine ve sizle aynı şeyi düşünmeyenlerin üzerine fazlası ile gidiyorsunuz..
Bir Türk şöyle olamaz böyle olamaz diyerek kesin söylemlerinizden sonra ilginçtir "fikirlerimi beğenmeye bilirsiniz ama görüşüm böyle" diyorsunuz.
Sizde, sizle aynı şeyi düşünmeyen, fikrini beğenmediğiniz arkadaşların üzerine böyle gitmekten vazgeçseniz..
O öyle düşünüyor, siz böyle düşünüyorsunuz. Ben şöyle düşünüyorum..
Lütfen sıkıntımızı,sinirimizi, öfkemizi burdaki birilerinden çıkarmaktan vazgeçin.
Sadece siz değil birkaç kişiye daha sözüm..
Ayrıca Türk kimliğini İsmet Özel gibi sadece Müslüman Türklere mal etmeyiniz.
Nasıl katılmalıydı yarışmaya siz söyleyiniz?
Hayır, kıyafetini savunmuyorum burda o hanımın..
Sadece bir Türk şöyle olamaz böyle olamaz diye söylüyorsunuz kaç gündür, varsa belli bir sınırı söyleyiniz biz de öğrenelim!
|
Sayın dilemma:
1- Yazımın neresinde BİR TÜRK BÖYLE OLMAZ diye bir şey var?
2- "bu benim görüşüm....." şeklinde ki cümle sayın bryan'ın yazısında aynen kullandığı bir cümle idi, ona bir kinaye idi.
3- Nasıl katılmalıydı yarışmaya diye sormuşsunuz.
Bu yarışmaya türkiye katılmamalı.
Bakın bu da benim görüşüm

siz kabul edersiniz veya etmezsiniz ama hakikat budur benim görüşüm budur. Türkiye böyle rezil bir yarışmaya katılmamalıdır. Bu yarışma kökten rezilliktir.
4- Türk kelimesiyle ilgili bölümler sayın bryan'ın "
Her TÜRK genci gibi
Sevgili Hadiseye yürekten başarılar diliyorum.." yazısına cevaptır.
Bir insanın Türk olması veya olmamaıs benim için çok farklı değildir, benim için önce müslüman olması gelir.
5- "
Bryan arkadaşımız öyle düşünüyormuş fikrini yazmış." demişsiniz, iyi de ben de böyle düşünüyorum ve fikrimi yazdım, niye kızdınız anlamadım.
Tekrar ediyorum:
Ben "bir türk böyle olmaz" demedim, "Türk'ü temsil edemez" dedim.
Hatta iyi okursanız hadise denen kişinin şahsıyla da ilgili yazmadım, bakın:
Alıntı:
Bu şarkı, bu kıyafet, bu kıvırmalar vs. asla ve asla bir TÜRK'ü temsil edemez.
|
Biraz daha sakin kafayla okursanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
Selam ve muhabbetlerimle.