Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-15-2009, 16:39   #11
Kullanıcı Adı
dilemma
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın dilemma:

1- Yazımın neresinde BİR TÜRK BÖYLE OLMAZ diye bir şey var?

2- "bu benim görüşüm....." şeklinde ki cümle sayın bryan'ın yazısında aynen kullandığı bir cümle idi, ona bir kinaye idi.

3- Nasıl katılmalıydı yarışmaya diye sormuşsunuz.

Bu yarışmaya türkiye katılmamalı.

Bakın bu da benim görüşüm siz kabul edersiniz veya etmezsiniz ama hakikat budur benim görüşüm budur. Türkiye böyle rezil bir yarışmaya katılmamalıdır. Bu yarışma kökten rezilliktir.

4- Türk kelimesiyle ilgili bölümler sayın bryan'ın "Her TÜRK genci gibi
Sevgili Hadiseye yürekten başarılar diliyorum.." yazısına cevaptır.

Bir insanın Türk olması veya olmamaıs benim için çok farklı değildir, benim için önce müslüman olması gelir.

5- "Bryan arkadaşımız öyle düşünüyormuş fikrini yazmış." demişsiniz, iyi de ben de böyle düşünüyorum ve fikrimi yazdım, niye kızdınız anlamadım.

Tekrar ediyorum:

Ben "bir türk böyle olmaz" demedim, "Türk'ü temsil edemez" dedim.

Hatta iyi okursanız hadise denen kişinin şahsıyla da ilgili yazmadım, bakın:

Biraz daha sakin kafayla okursanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

Selam ve muhabbetlerimle.
Mutabık olduğumuz nokta şudur ki:
Bende böyle manasız bir yarışmaya Türkiye'nin katılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Türk'ü temsil edemez cümlenizi "bir Türk böyle olamaz şöyle alamaz" diye almışım özür dilerim!
Sizin "Bu şarkı, bu kıyafet, bu kıvırmalar vs. asla ve asla bir TÜRK'ü temsil edemez." cümlenizi baz alırsak, Türkiye'de kaç "Türk" kalır acaba
Fikrinizi söyleyeceksiniz elbette ama şu 14 sayfalık konuda aynı şeyi düşünenler ve düşünmeyenler diye ayırırsak iki tarafta haklılığında ısrar ediyor. Hadise destekleyen arkadaşlar da "yıldırılmış" durumda artık bazıları yorum dahi yazmıyor.
Düşünce özgürlüğü, özgürlük filan diyoruz lafa gelince ama burda bile çok seslilik "susturulmuş".
Tek bir doğru yoktur. Doğrular vardır kanaatimce..
Bilmiyorum belki de ben yanlışım..
dilemma isimli Üye şimdilik offline konumundadır