Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-15-2009, 18:36   #6
Kullanıcı Adı
ALaGaN
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Alagan efendi yazmışşın ama boş yazmışsın...
İddianmeyi inceledinmi bilmiyorum ama hursit tolonun yaptığı 3 sayfalık bir telefon görüşmesi var oradada uğur dündarın adı geçiyor.....
yazdığım yazılarıda okumamışşın bak en üstte ne yazıyor bazı ergenekoncuların ses kayıtlarındada ismi geçiyor...
Yazınızı ve alıntıladığınız şeyleri gayet iyi okudum. Uğur Dündar'ın haber bülteninde konuyla ilgili açıklamalarını tekrar dinledim.

Uğur Dündar'ın eleştirdiği konu eşiyle ilgili ipe sapa gelmez lafların iddianame ekinde yer alması değil mi?

Bahsettiğiniz telefon konuşmasında Uğur Dündar'ın eşiyle ilgili bir bölüm var mı?
İnsanlar kendi aralarındaki telefon konuşmalarında Uğur Dündar adı hiç geçemez diye bir kural mı var?
Adının geçtiği yerde Uğur Dündar'a bir iftira mı var?

Hoşunuza gitmeyen şeylere "boş laf" demek yerine neden "boş" olduğunu açıklamanız gerekmiyor mu? Örneğin şu sorulara bir cevabınız var mı?

Alıntı:
ALaGaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Şimdi Uğur Dündar; Tolon veya Özkan'ı iftira ile neden suçlasın?
Ne alakası var?
Bunun bir açıklamasını yapabilir misiniz?
Uğur Dündar bu iki kişiye bu olayla ilgili ne suçlaması yapmalı?
İddialar mı Tolon ve Özkan'a ait?
Yoksa bunları e-posta ile oraya buraya yollayanlar mı Tolon ve Özkan?
Yoksa Tolon ve Özkan savcının yerine geçip bu tamamen ilgisiz şeyleri dava dosyasına mı eklediler?

Evet,
Uğur Dündar bu iki kişiye bu olayla ilgili ne suçlaması yapmalı? Lütfen bu konuya bir açıklık getirebilir misiniz?
ALaGaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla