Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı
Bu saydıklarınızın gözardı edildiğini neden düşünüyorsunuz. Ha eksiklikler yok mudur vardır mutlaka..
Ama bunlarda elden geldiğince düzeltilmeye çalışılıyor kanaatimce.İnşeAllah daha da iyi olacaktır..
|
Bu iktidar için yazmıyorum, geneldir benim yazım.
Bu haberde bile denetimin sıklaştırılmasının sebebi sağlık giderlerinin fazlalaşmış olması.
Yani devletimiz vatandaşın sağlığı nasıl, nasıl işlem yapılıyor, ilgileniliyor mu, iyi bakılıyor mu diye değil de, param çok gidiyor diye denetimi sıklaştırmış.
Ben şahsen devlet yetkililerimizin vatandaşın sağlığı ile ilgili olarak hastanelerde, sağlık ocaklarında vs. gerçek anlamda denetleme yapmadıklarını düşünüyorum.
Devlet yetkililerimiz genelde kendileri gayet lüks bir şekilde tedavilerini oluyorlar, vatandaşı o kadar düşünmüyorlar.
Ha zaman zaman ferdi olarak bazı yetkililerin güzel çalışmaları oluyor ama yeterli değil.
İnşaallah daha ciddi denetimler olursa hastanelerimizin genel performansı da yükselir, vatandaşın devlete bakışı da daha hoş olur.
Bu yazdıklarım özellikle denetim konusundadır, sağlık konusunda bi şey yapılmıyor vs. dersem yanlış olur, yalan olur.
Bilhassa devlet hastanelerinin belli başlı meşhur olanları çok sıkışık, çok kalabalık, hala bu çözülemedi.
İnşalalah hep birlikte daha iyiye gider ülkemiz.
Ülkemizi ileriye götürecek olan herkese partisine pırtısına bakmadan teşekkürü bir borç bilirim.