Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
sayin erbakanla, erdogan gecmiste ayni kulvarda politika yapmis olsalarda su anda cizgileri ayridir...erbakanin kurmus oldugu partiler belli bir kesimi kucaklayan, bütün halka hitap etmeyen, radikal ve tutucu partilerdir ben bu tarzda partilere oy vermeyecegimi belirtmek istedim..
ancak ak parti bütün görüslere acik, bütün halki kucaklayan, din siyasi istismar olarak kullanmayan partidir..
erbakan koltugu terketmeyi sevmeyen, dik durmasi gereken zaman dik durmayan bir liderdir basbakanimiz ise sözünün eri, koltuga yapismayan ve en önemlisi gerektigi zaman dik duran bir liderdir..
bu yüzden ben erbakan ve türevlerine oy vermedim ve vermemde..sunuda lütfen artik anlayin ak parti sadece milli görüsten gelenlerden olusmamaktadir ak partide her görüs insan vardir..
bende milli görüsten gelmeyen, o kesimin siyaset tarzini tasvip etmeyen bir ak partiliyim...;)
|
şu anda kulvarların ayrı olduğunu anlarım ama erbakan dik durmasaydı partileri kapatılmazdı ve koltuğa yapışan biri olsaydı görevi tansu çillere bırakmazdı biz burada elştirirken dikkatlı olmak sorundayız ve erbakan dik durduğu için SAVUNAN ADAM lakabını almıştır .aşağıdaki belgede erbakanın dik duruşunun kanıtıdır ve hoca 28 şubat kararlarına imza atmamıştır
54. Hükümet Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın imzalamadığı fakat halkın gözünde "keşke imzalamasaydı" sözleriyle bilinen belgeler. Necmettin Erbakan'ın nereye imza attığını , nereye imza atmadığını , kararları kabul edip etmediğini buyrun indirin ve bakın... Bakın ve Erbakan'ın önünü açmak için uğraştığı imam hatipleri , okullarda okumaları için cehd ettiği başörtülü kızlarımızı , devletin kanunlaştırılmış esaslarından biri olan "Her fert dinini yaşamakta serbesttir" i sadece bir cümle olmaktan çıkartıp kanun gibi kanun yapmaya çalışmasının bir göstergesidir 28 Şubat...
Bu belgeler Erbakan'ın masumiyet belgelerinden başka bişey değildir.. Arz ederim
http://rapidshare.com/files/557449/2...ozturk.zip.htm