Abdullah Gül
Bülent Arınç
Ahmet Necdet Sezer
Bülent Ecevit
Devlet Bahçeli
Mustafa Sandal
Yılmaz Erdoğan
Hülya Avşar
Yunus Günce
Mehmet Akif Alakurt
Hakan Altun
Demet Akalın
Gülşen
Reha Muhtar
Barış Akarsu
Okan Karacan
Feridun Düzağaç
Ece Erken
Hülya Koçyiğit
Yaşar İpek
Hamdi Alkan
Nefise Karatay
Mesut Yar
Kaya Çilingiroğlu
Ufuk Yıldırım
Süleyman Demirel
Pervez Müşerref
Vahe KIlıçaslan
Haşmet Babaoğlu
İlhan Mansız
Pascal Nauma
Rahmi Koç
Cenk Koray
Birol Güven
Ebru Destan
neco
Sarp Apak
Melih Görgün
Kazım Kanat
Fatih Kısaparmak
Altan Erkekli
Nalan
İclal Aydın
Kerim Tekin
Abidin
Zeynep
Harika Avcı
Ebru Şallı
Erkan Can
Gizem Özdilli
Şenol İpek
Fatma Girik
Ceza
Sagopa Kajmer
Keremcem
Haluk Levent
Ertem Şener
Güntekin Onay
hepsi grubundan cemre
Bertuğ Cemil
Tuba Ünsal
Yalın
Kartal Tibet
Teoman
Bendeniz
Tuba Büyüküstün
Mehmet Aslantuğ
Kutsi
Mustafa Keser
Peker açıkalın
Nuri Alço
zeki demirkubuz
Şebnem Ferah
Hayko Cepkin
Kayahan
Ece Gürsel
Aysun Kayacı
Gürkan Uygun (memati)
Mustafa Topaloğlu
Çağla Kubat
Haluk Bilginer
Müjdat gezen
Kenan Işık
nilüfer
Ege
Redd Grubu
Kenan Çoban(abdülhey)
Özge Özberk
Özgün
Karargah
Yonca Lodi
Engin Günaydın
Tamer Karadağlı
Şevval Sam
Reyhan Karaca
Pınar Altuğ
Yağmur Atacan

Sarp Apak
Doğum Yeri : Diyarbakır
Doğum Tarihi : 11 Kasım 1981
Eğitimi : Akademi
Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nü (2004) bitirdikten sonra, okuldan hocası Barış Erdenk’in desteğiyle İstanbul’a gitti.
Sadri Alışık Tiyatrosu’nda sergilenen “Ağır Roman” adlı eserde başarılı bir oyunculuk çıkarttı. O senenin sonunda Yılmaz Erdoğan’ın da yer aldığı BKM Grubu’na dahil oldu ve Organize İşler adlı filmde küçük bir rolde oynama fırsatı buldu. Anadolu Kaplanı, En Son Babalar Duyar dizilerinde ve Doğtaş reklamlarında da rol aldı. “Sizinkiler Dünya Kaç Bucak” adlı çocuk oyununda oynadı ve bu oyunla Türkiye turnesine çıktı. BKM’nin yanında “Mutfak” adlı ufak bir sahnesi olan bir mekanda stand-up gösterileri de yapan yetenekli oyuncu, asıl şöhretini Avrupa Yakası’ndaki Tanrıverdi rolüyle yakaladı. Daha sonra yer aldığı İşTcell reklamlarıyla da büyük beğeni topladı. Mimikleri ve hareketleri çok beğenilen Apak, Gazanfer Özcan - Gönül Ülkü Tiyatrosu’nda da “Öp Babanın Elini” adlı oyunda “Emrecan” rolünde oynamaktadır.
Koyu Beşiktaş taraftarı olan Apak, kendi yazıp bestelediği “Aşkınla Yandım” şarkısıyla birçok rock müzik dinleyicisinin listesine girmeyi başardı. Şöhret basamaklarını birer birer tırmanmasına rağmen mütevazılığını her zaman korumayı başardı.
Mahsun Kırmızıgül'ün Beyaz Melek adlı filiminde de rol almakla birlikte son olarak O... Çocukları adlı filmde Saffet rolünü üstlenmiştir.
sarp apak röportajından bir bölüm
"HER BEŞİKTAŞLI KADAR BEŞİKTAŞLIYIM"
Tanrıverdi’nin ilgi alanının Anadolu Rock ve Fatoş olduğunu biliyoruz. Tanrıverdi aynı zamanda Beşiktaş taraftarı. Ve sen de hasta bir Beşiktaşlı olarak biliniyorsun. Maçlara gider misin?
Ben aslında her Beşiktaşlı kadar Beşiktaşlı’yım.. Takımımı seviyorum ama ötesinde futbolu seviyorum ki bu bence en az Beşiktaşlılık kadar önemli.. Evet fırsat buldukça maç izlemeye çalışıyorum stadyumda ya da LigTV’nin karşısında.. Türkiye’de futbol sevgisinin takım tutmanın, lig ve kupa hayecanı her sene yaşamanın tadına doyamıyorum..
Tanrıverdi’nin Beşiktaşlı oluşunda parmağın var mı?
Sayılır.. Tabii ki her oynadığım rol benden bir parça taşıyor.. Tanrıverdi ise en seviğim parçayı yani Beşiktaşlılığımı almış olabilir..
Olmazsa olmazınız ne?
İşim.
Ya Beşiktaş?
O da olmazsa olmazım! Haftada iki kere futbol oynuyorum. Futbol benim deşarj alanım. Maç yaparken bağırıyorsun, çağırıyorsun, küfür ediyorsun. Benim herhangi bir bağımlılığım olmamasını buna bağlıyorum. İçindeki o öfkeyi, şiddeti veya fazla enerjiyi her neyse o, sporla atıyorum.