Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-20-2009, 12:30   #36
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Numan Kurtulmuş cumhuriyet gazetesine ropörtaj verince bu kadar kötü oluysa, tayyip beyler, abdullah beyler doğan grubunun gazeteleriden, televizyonlarından ayrılmazken iyi miydi?

Efendim cumhuriyetin amacı akpyi bölmek... eeee doğan grubunun amacı da milli görüşü bölmek değilmiydi?

Biz o zaman etmeyin gitmeyin yapmayın derken susanlar bugün bize ders vermeye kalkıyorlar.

(Ben numan beyin cumhuriyet gazetesine röpartaj vermesini şahsen gereksiz görüyorum, ama bunu akpyi bölmek korkusuyal değil cumhuriyeti gazetesine kökten karşı olduğum için görüyorum)

Sayın ishakyılmaz:

Kaygılarınızda haklısınız, bir akpli olarak böyle düşünmeniz normal.

Ama kızmazsanız, acizane ben şöyle diyorum:

Bugün taşıdığınız kaygıları dün de taşısaydınız, milli görüş bölünürken bunları düşünüyor olsaydınız bugün bunları söylemeye hakkınız olurdu.

Saygılar.

(şahsi değil bir zihniyet içindir bu yazım, lütfen kişisel almayınız)
numan kurtulmuş o gzeteye çıkarken sağı ve hükümeti karalamak için çıkıyor ama ak parti doğan medyasına çıkıyor ise kendine yönetilen sorulara cevap vermek için çıkıyor, sağı, erbakanı ve partisini yıpratmak için çıkmıyor, başka br partiyi karalamak için çıkmıyor, kanala çıkar sol partiyi ve ergenekonu eleştirmek için çıkar şimdi nedemek istediğimi anlamışsındır, kanala veya gazeteye çıkarsın çıkmazsın demiyorum ama en kalkıp sağ yanlısı bir partiyi leştirirsen, öğrencini eleştirirsen cumhuriyet gzetesi bunu bir malzeme olarak kullanacktır, seçim önceside böyle idi kanalbiz, avrasya tv çıkan milletvekilli ve belediye adayları ergenekon yanlısı kanallara çıkıyor sağ partisi hakkında iftira ve çamur atıyorlar bu saadet partsine yakışımıyor.

Konu ATmaCA53 tarafından (05-20-2009 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir..
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla