Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-20-2009, 19:56   #11
Kullanıcı Adı
Feride
[QUOTE=Red_Neck;617684]
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Nasıl bir sağcı gerici yobaz olmadığı gibi bir solcu da dinsiz veya İslam karşıtı olarak kabul edilemez.Sözcüklerinizi azıcık tartıp öyle yazınız.Kendi ailemden örnek vermek gerekirse benim annem namazını da kılar orucunu da tutar.Hatta her cuma günü Kur'an günlerine de gider.Dahası da baş örtülüdür.Ama CHP'ye oy verir.Çünkü AKP'yi sevmiyor.
Dinsizliğini açık bir şekilde beyan etmeyen birine dinsiz deme gibi bir adetim yoktur. (Ki doğrusu da budur!) Onu bir belirteyim.

Sizi ve annenizi hedef alarak söylemiyorum. Sadece genel kanaatim şudur:

Sizin bu verdiğiniz örnek neye benziyor biliyor musunuz. Ben namazımı kılarım, orucumu tutarım, ama bunlara karşı olduğunu bildiğim bir partiye de oyumu gönül rahatlığıyla veririm.

Herkes özgürdür ama bir de mantık çerçevesinden ele alacak olursak, ben eğer dindarsam, neden bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye düşüneyim ki..Biliyorum ki o parti, benim şahsi ibadetlerime görünüş itibariyle karışmıyor. (elinden gelse ona da el atarlar ya bence neyse) Ancak gel gelelim, diğer alanlarda yaptıkları uygulamalar bariz bir şekilde önümüzde..

O yüzden ben böyle bir imamla karşılaşınca şaşırmakta, son derece haklı buluyorum kendimi..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla