Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-23-2009, 14:09   #14
Kullanıcı Adı
Gökmen
Alıntı:
LAST_SAMURAI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gökmen kusura bakma orası erğitim yuvası tamm mı8 okul cemaat evi veya cami değil bunu sakın unutma. SEN DİNİNİ OKUL DFIŞINDA YAŞAYABİLİŞRSİN AMA DİNİ DÜŞÜNCENİ OKUL İÇİNE Sokman yanlşış. Ne demek yani? Asıl bu tür söylem ve davranışlar eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olmuyor mu? Küçüklüğümüğzden beri yok efendim kızlar kızlarla oynar erkekler erkeklerle diyerek bu ilkel mantalite ile buyutulmedik mi? Tamam bende karşıyım giyinmenın de bır adabı olmalı bır üsturubu olmalı ben demiyorum ki, bılmem neresıne kadar acılsınlar her seyı meydanlarda olsun. BEN NE KADAR DUSUK BEL KOT PANTOLON GIYIP AFEDERSINIZ İC CAMASIRI ACIKTA OLANA KIZIYOR ve laf edıyorsaam bunun tam tersıne de teppkımı gosterıyorum.

Canım kardeşim Kuran-ı Kerim,in farzlarının yeri zamanı ve mekanı olmaz bunu asla unutma, aklı selim olan bir çocuk bu farzları yerine getirmek zorunluluğuna sahiptir. Küçükken çocukların kız veya erkek bir birleri ile oynamasında tabiki bir behis yoktur fakat bu aklı selim olana kadardır. Giyim ve kuşam,da Kuran-ı Kerim,de açık seçik beyan edilmiştir, edep ve haya sadece giyim ve kusam ile olmadığı gibi edebin ve hayanın sadece aklınızda kapanmak ve örtünmek olarak kalmasını yanlış buluyorum. Sizden ricam Kura-ı Kerim,in mealini okumanız veya dinlemenizdir bunu yaptığınız tktirde inanın hayat bakış açınız değişecektir. Şimdilik çıkmak zorundayım 1 saat,e kadar dönerim şayet yazdığınız konulara cevap veremeyeceğim.Selametle...ALLAH c.c emanet olun...
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla