Alıntı:
Kafkaslı Nickli Üyeden Alıntı
O zaman sen Başbakana güvenmiyorsun.Güveniryorsan eğer sorun etme işi oluruna bırak.Ordu şuanda kendi başına buyruk bir durumda.Ordunun dediğinin üstüne söz edilemez durumdayız.TSK şuanda G-3 ile çatışmalara giriyor.1950 yıllarının silah modelleri.Şuanda Amerika bile çatışmalara M-16 ile girmiyor.Daha gelişmiş silahları kullanıyor.Ordunun yıllık harcaması 30.935 Milyar $.Bu para ile ne yatırımlar yapılar ne yatırımlar.
|
Ben israil topraklarımıza girmesin dediğim zaman yanımda ol ozaman "ihaleyi alırsa kimse karışamaz" deme.Bu zamana kadar milyarlarca dolar harcama yapmamıza başta israil sebep olmadı mı? Bize teknolojiyi satanlar pkk ya silah satmadılar mı? Belirli kamplarda pkk lı teröristleri başta israilli olmak üzere yabancı devletlerin subayları eğitmedi mi? Bunları biz biliyorsak devletin her kademesi de biliyordur.İsrail denen şeytana hiçbir şekilde topraklarımızda bulunma imkanı verilmemelidir.Bu zamana kadar teröre giden harcamalarla ülke kat kat kalkınırdı.Kaybedilen binlerce şehidimizden hiç bahsetmiyorum bile.Benim insanım üç kuruşa muhtaçken yabancı bir devletin 49 yıl boyunca zenginliklerimizin üzerine çöreklenmesini ben hazmedemem.