Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-25-2009, 17:38   #28
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
okullarda istiklal marşı okunur andımız okunur biri kaldırılmalı oda andımız olabilir mesala okullarda kılık kıyafet komik duruma düşürüldü artık 2.3 yılda bir kılık kıyafet değişiliyor buda bazı okularda oluyor kimilerin işine yarıyor kimilerin cepi doluyor kız öğrencilerin etek mi pantolanmu giymesi hala anlaşılmış değil ya etek ya pantolan karar verilmeli serseri gibi erkek yada kız olsun jöle vurması zibidi gibi okula gelmesi bıcak cakı türü kesici aletler bulundurması okullarda cete gruplaşması olunur bunları gördüm yaşadım için söledim okullarda disiplin sart deniliyor disiplin öğretmen değil nerdese öğrenci veriyor okulların bir coğunda kameralı güvenlik yok bazılarında var oda özel okullarda okulun arka tarafında sigara içenlermi dersin cevresinden gezsen serserilermi dersin güvenlik diye birşey yok okullarda uyuşturucular elini kolunu sallayarak okulun içine kadar giriyor satıyor kızlarda erkeklerin bazıları kullanırlar gözler göremiyceğin şeyleri kamera sistemiyle görülür okul değil sanki cete okulları kurulmuş durumda önce güvenlik yaşanmış olayları bilenler bilir bilmeyenler göremezler sadece duyarlar oda boştur
DadaşAkp isimli Üye şimdilik offline konumundadır