Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-26-2009, 14:10   #6
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Yeşil Bursamız ne yazık ki sabaha karşı Şevket Yılmaz Hastanesinde çıkan yangınla birlikte güne üzücü bir durum ile başladı..Yangının çıktığı hastane oturduğum bölgeye oldukça yakın,sabah uyanıp tv yi açtım bütün kanallar haberi son dakika olarak geçiyordu,hastanenin yakın olması hasabi ile hemen kapıyı açıp hastane yerleşkesine baktım,yoğun bir çalışma ve kalabalık bir kargaşanın havası esiyordu..İlerleyen dakikalarda olay ile ilgili net bilgileri okudum,sağlık bakanımız hastanede basın açıklması ile güncel bilgileri sundu..Vefat eden vatandaşlarımıza ALLAH'tan rahmet,geride kalan yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.Yangın ile ilgili çok ciddi vahim idaalar söz konusu,bütün talimatlar verildi,gereken tüm çalışmalar hızlı bir şekilde sürdürülmektedir..Bursamızın guzide bir hastanesinde,gerçektende modern ve donanımlı bir hastanede böyle bir olayın yaşanması üzücü olduğu kadar düşündürücüde..Bu yüzden savcılık çalışmalarına başladı,olay tüm detayları ile ortaya çıktığında adli ve idari soruşturmalar açılacaktır..Tekrardan Bursamızın başı sağolsun!Yakın akrabasını kaybeden arkadaşımız reyakbeyeninde başı sağolsun,başınız sağolsun sizinde!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla