Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-27-2009, 14:32   #15
Kullanıcı Adı
rikopasa
Alıntı:
yavuzdemirbagcilar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne alakası var çıkarla. Kuşadası Limanı ile ilgili durumu bilmiyorum ama Erdemir, Telekom, Petkim bunların satılması değil satılmaması yanlıştır.
Bak şimdi arkadaşım ben niyetten bahsederken sen teknik açıdan algılamışsın olayı yani benim anlatmak istediğim satılırken ne amaçlandığı. Petkimdir Erdemirdir bunlar adam gibi işletilir verim alınır , ona göre yeniden yapılandırmalar organize edilir falan filan ...
O kadar çok şey satıldıki , mesela üç tarafı denizlerle kaplı ülkemizde elimizde neredeyse liman kalmadı yani Petkim veya Erdemir in satışı ülke çıkarları düşünülmeden yapılmış , peşkeş çekilmiştir. Dubai , İsrail , Fransız , İngiliz , Hollanda , Kuveyt ... tüm bu sermayelere satılan değerlerimizi bilmiyormusun ... Bankacılık sistemimiz komple yabancı sermayenin elinde , tüm Türkiyede bu krizde tek kar açıklayan sektör hangisi ... ben söyleyeyim banka sektörü.
Yani kimse bana o işletmeler zarar ediyordu o yüzden satıldı hikayesini anlatmasın. Bizim kafamız çalışmıyor , bizde o yetenek yok alın siz işletin dedik adamlara ...
Bununda arkasında duranlara daha ne diyeyimki ...
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır