Alıntı:
yavuzdemirbagcilar Nickli Üyeden Alıntı
Ne alakası var çıkarla. Kuşadası Limanı ile ilgili durumu bilmiyorum ama Erdemir, Telekom, Petkim bunların satılması değil satılmaması yanlıştır.
|
Bak şimdi arkadaşım ben niyetten bahsederken sen teknik açıdan algılamışsın olayı yani benim anlatmak istediğim satılırken ne amaçlandığı. Petkimdir Erdemirdir bunlar adam gibi işletilir verim alınır , ona göre yeniden yapılandırmalar organize edilir falan filan ...
O kadar çok şey satıldıki , mesela üç tarafı denizlerle kaplı ülkemizde elimizde neredeyse liman kalmadı yani Petkim veya Erdemir in satışı ülke çıkarları düşünülmeden yapılmış , peşkeş çekilmiştir. Dubai , İsrail , Fransız , İngiliz , Hollanda , Kuveyt ... tüm bu sermayelere satılan değerlerimizi bilmiyormusun ... Bankacılık sistemimiz komple yabancı sermayenin elinde , tüm Türkiyede bu krizde tek kar açıklayan sektör hangisi ... ben söyleyeyim banka sektörü.
Yani kimse bana o işletmeler zarar ediyordu o yüzden satıldı hikayesini anlatmasın. Bizim kafamız çalışmıyor , bizde o yetenek yok alın siz işletin dedik adamlara ...
Bununda arkasında duranlara daha ne diyeyimki ...