Video formatları Cep Telefonları ile uyumlu olan: 3gp'dir İndirebilmeniz için linklere tıklamanız yeterli --------------------------- 52 Gün -Dursun Ali Erzincanlı (3gp) Tanım: Ve kuşlar...Ayak yapılarından belli ki sadece uçmak için yaratılmışlar...Bir yere kesinlikle konmıyacaklar...Ebabil kuşları onlar... 571'de güneş doğdu - Minik Eller (3gp) Tanım: Minik eller Abdullah bin Revaha (ra),hele gelin 1 saat iman edelim (3gp) Affeyle - Senai Demirci - 3GP Afrikalı Şakirdler (cepte 3gp) Aicha - Outlandish (3gp) Alem-i islama Dua - M.Fethullah Gülen Hocaefendi (3gp cepte) Allah Resûlu'nun ilk hutbesi - Sacit Onan - cepte 3gp Allah Resûlü'nün son anlardaki hutbesi -Sacit Onan (cepte 3gp) Allah'ın adının anılmasına izin verdiği evler - M.Fethullah Gülen (3gp) Allahu Allah - Umutzen (video) Ana yurttan Ata Yurda - Yeniden diriliş - Yusuf Vefalı - (cepte 3gp) Anne - Ercan Taşdemir (3gp cepte) Anne - Mustafa Demirci (3gp) Anne - İbrahim Sadri -3gp Anneciğim - Hasan Dursun (gp cepte) Bakara Suresi 284.ayet nazil olunca...ashabın tavrı - M.Fethullah Gülen(3gp cepte) Bana sen lazımsız - (3gp cepte) Bedir - Dursun Ali Erzincanlı (Cepte klip 3gp) Tanım: Ey Ashab! Hazırmısınız.....Marmara müzik yapım sunar... Bediüüzman Çizgi Film Tanıtım (cepte klip 3gp) Tanım: Zamana düşen ışık Bediüzzaman Said Nursi,cdsini almanızı tavsiye edriz...Yıldırım Ajans tarafından hazırlanmış muhteşem bir çizgi anlatım...Bize sadece tanıtmak düşer... Ben filistinli çocuk (3gp cepte) Tanım: filistin Beni dünyaya çağırma - Bediüzzaman (cepte klip 3gp) Tanım: 17.Sözün 1. ve 2. Levhası Benim Efendim - Hasan Sağındık (3gp) Besmele -Hafız Akademi- 13 hafız (3gp) Bil Oğlum - Esat Kabaklı (3gp cepte klip) Tanım: Bil Oğlum,çabuk büyü çabuk yetiş tez oğlum ... Bir Ahir Zamandı - Murat Kekilli (3gp) Tanım: Bir ahir zamandı sokaklar çok dardı,kesse Leyla bileğini,mecnun kanardı... Bir Demet Gülle Geldik Sana - İbrahim Sadri (3gp cepte izle) Tanım: Bir Demet Gülle Geldik Sana... Bir gün daha Resulullah nerede ? - M.Fethullah Gülen (3gp) Bir kadın cennete gider bir kadın cehennemde biter - M.Fethullah Gülen (3gp) Bir kahraman bekliyoruz - Osman Yüksel Serdengeçti (3gp)