Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2009, 15:35   #32
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
Gökmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ALLAH c.c bildiğini kuldan gizlemek sadece aciz insanlara yakışır.
Ben Facebook,a üye olduktan 2-3 ay sonra miğdem bulanmaya başladı ne yalan ve oraya fotoğraflarımı eklemiştim fakat üyeliğimi sonlandıracakken o sırada İshak kardeşimin konuları ve çalışmaları başgösterdi. Beni tanıyanlar zati facebook,a girmediğimi bilir kolay kolay, ishak kardeşim,e buradanda söylüyorum şayet darılmayacak ise ben üyeliğimi Facebook,dan iptal edeceğim. Bu iğrenç sitenin bir barçası olmak açıkcası canımı çok sıkıyor ve ahirette bunun bir parçası olarak ALLAH c.c hesap vermek zorunda kalmak istemiyorum...
Bazı arkadaşlar aynı durum erkekler içinde geçerlidir diye bir telkinde bulunmuşlardır!Bilmelidirler ki;bu olay bir kadın erkek çatışması değildir!Yanlış bir durumun doğruya kavuşturma hamlesidir!Bu basit bir erkek-kadın hakkı meselesi değildir.Tabiat olarak kadın-erkek üstünlüğünü tartışmak çok yanlış,yalnız kadınların sorumluluğunun kat kat fazla olduğunu söylemek isterim..Özetle bu durumu kadın-erkek atışmasına dönüştürülmesi son derece yanlış bir söylem..Halis ve muhlis niyetli erkekler bu ortamlarda bazı değer ve olgular için çarpışmaktan geri durmamalıdırlar.İnternet ortamlarını heves,ve menfi uygulamalar için değil,faideli işler için kulanmak son derece doğru bir adımdır.Nedir bu doğru işler diye sorarsanız yüzlerce madde sayabilirim size..Genel olarak erkekler bu tür ortamları faideli işler için kulanmalı,bayan ise uzak durmalıdırlar!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla